Bronies.cz

Úplná verze: Hraci karticky CCG
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
(17.01.2014, 01:05)KRAJKHOUR Napsal(a): [ -> ]Tak jsem si zkusil zahrát ve skanzenu MLP:ccg a bavilo mě to. Nato že moje předchozích zkušenost byla s doom temper,magic, heart stone a to sem hrál par her tak mě to díky menší asistenci šlo a první hru jsem(e) vyhrál. Jen mě od koupě odkazují dvě vjěci. 1. Nebudu mít ským hrat . 2. Mám obavu že tomu propadnu a jak se znám tak bych šel do toho naplno a počet peněz vložených do karet by se pohyboval v desetitisích.

Má hra nějaký větší smysl? Než kus "draze" potištěného papíru?
[spoiler: například: Koho dnes ještě zajímají doom troper?]
Pokud začnu hrát tak bych sváma jel. I jako druhý řidič. [spoiler: když budou peníze]

Doomtroopery se jeste hrajou v Polsku, taky je mam, ale ta firma mela spatny PR.
Magici se stale hrajou a rostou a rostou, investice do nich ma VETSI NAVRATNOST nez do cennych papiru, akcii, dluhopisu, sporicich uctu. Kolega si takhle pravidelne vydelava par tisic navic kazdy mesic. Do magicu vrazil pres 160.000 Kc ale o tu investici se vubec neboji.

MLP:CCG ma velkej backing - ten samy jako ma Magic: The Gathering - od Hasbra. Toho 4.1. ve Skanzenu nas bylo kolik, 10-14 hracu? A jeste s Pragoffestem se to zvedne Rainbowlaugh

Karty jsou ted velmi levne pac na tom neni zadna akcni sin postavena, jen par Ultra Rare karet a tot vse. Ale pokud mas problemy s rizenim financi ohledne takovyhlech utrat, tak si jednodusse porid terminovane vklady kam nemas moznost sahnout jen tak a je to Rainbowlaugh

@Mnichov: jestli Janos ma velkou sanci ze vubec nepojede tak je docela zbytecny se hnat do Mnichova.. i kdyz jsem tam primo v centru v zivote nebyl Rainbowlaugh
Po dnesnim rozhovoru s manzelkou se sance na Mnichov zvysuji Pinkiesmile Dam vam vedet alespon den predem Pinkiesmile
Nevím, jak moc dopředu se musí registrovat, ale naše rozhodnutí Leipzig/München můžeme odkládat asi právě podle toho (pokud bychom se nezaregistrovali pro sichr pro oboje). Nicméně jak jsem říkal - 260 km dohromady už takový rozdíl nebude (v případě CNG), takže já pořád počítám s touto variantou.

Rezervaci na auto mám pořád předběžnou a jelikož to vypadá až na šest lidí, jestli počítám správně, zamluvil jsem šestimístné. Jestli Krajkhour bude jako řidič na střídání, to je super, vítám (akorát to nějak budu muset řešit při půjčování, kdo všechno může za kormidlo - to ale asi bude zkoumané jen kdybychom se s tím vysekali nebo nastal jiný problém).

Horší to je s tou emisní plaketou - to jsme se při minulém telefonátu s pánem v půjčovně špatně pochopili. Auto sice splňuje Euro 4, ale plaketu nemá. Tak nevím, jak moc to bude problém - proto jsem tu rezervaci zatím nechal jen jako předběžnou. Paní na zákaznické lince, které jsem se dovolal prve mi říkala, že sama s těmi auty jezdí dost často a právě do Německa a že zatím žádný problém neměla, bohužel ale nevím, jestli to zahrnovalo i tyhle zóny.
Nejvetsi pokuta za to ze nemas plaketu je 30 EUR, a nevidel jsem ze by to kontrolovali. Ja bych to risknul proste.

Po vikendu vam reknu zda jedu, a taky neni problem se zaregistrovat na oba mista Pinkiesmile
Včera jsem zjistil, že mám 25. směnu, tak se to snažím přesunout :/

Jinak, mně je jedno jestli do Mnichova nebo Leipzigu.

A k té návratnosti. Já počítám, že mě některé rare karty (podle toho, co bude a tak) brzy opustí na e-bayi.
Další update od Mephitu: Do PGF rozhodně žádné karty nebudou, nejdřív tak v druhé polovině února, pokud to dobře chápu.
Najprv som bol voči tomuto dosť skeptický a myslel som že to pôjde mimo mňa, keďže som sa presýtil hrou Magic: The Gathering, ale znovu na niečo podobné dostávam chuť a rozhodujem sa medzi Pokémonmi a týmto. Nevie niekto náhodou či sa to dá voľne kúpiť v SR, alebo sa to objednáva zo zahraničia ? (nechce sa mi čítať 22 strán ) Scootangel
V SR eventuelne ano, v CR az v pulce Unora. Zatim je jedine spolehlive misto ke koupi JanoS a zahranici =)
(17.01.2014, 14:20)kosay Napsal(a): [ -> ]Najprv som bol voči tomuto dosť skeptický a myslel som že to pôjde mimo mňa, keďže som sa presýtil hrou Magic: The Gathering, ale znovu na niečo podobné dostávam chuť a rozhodujem sa medzi Pokémonmi a týmto. Nevie niekto náhodou či sa to dá voľne kúpiť v SR, alebo sa to objednáva zo zahraničia ? (nechce sa mi čítať 22 strán ) Scootangel

Ta hra má skvělá pravidla a rozhodně doporučuji vyzkoušet Twilightsmile Jinak v SR nevím, pokud zrovna někde nechytneš cestu JanoSe, tak jak vidíš z mých pokusů v Praze, dostat to do obchodu není lehké. Jestli znáš nějaký shop s kartičkama, můžeš se zkusit poptat jestli naberou (ale rozhodně bude dobré podložit to větším množstvím potenciálních hráčů z okolí).

Mezitím si můžeš udělat na vyzkoušení aspoň proxy. http://ponyhead.com/ pro obrázky karet, rozměry karet M:TG (6,3 x 8,8)
Pravidla na http://enter-play.com/products/MLP_CCG_Rulebook_web.pdf
Dneska jsem si zase zahrál ve skanzenu tři hry ač jsem je všechny prohrál(nikdo mě neradil krom pravidel co mužů a nemůžu) tak mě to začíná opravdu bavit.
První hru sem začal s AJ/RD balíčekem a moje mame karta byla AJ a hrál jsem proti Twilight/Rarity balíčku jeho mane karta byla Rarity.

Udělal jsem chybu a vylzil jsem kartu díky které sem si mohl vzít 3 karty z vrchu balíčku a uspořádat jak se me hhodí do další tahů a protože jsem chtěl jít další kolo do dobře face offu tak sem si tam dal dobrou kartu do ruky na líhnutí a s nejvyšší hodnotou. Jenže sem zapomel na rarity která přišla a uahodila mě kartu do spodku balíčku a narušila mě plán takovém spusubem ze sem face od prohrál a tím i hru.

Moje účast už jen záleží na tom kolik se mě podaří sehnat peněz.
Dopíšu to až bude čas.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28