Bronies.cz

Úplná verze: Poňecon 2014
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Plánuješ tam zůstat až do 16. října? Rainbowlaugh
OT:
(05.02.2014, 11:42)a10 Napsal(a): [ -> ]Mno tak teď jsem si Jamisudík uvědomil, že nevim, kterej vlak nazpátek si Luke zaplatil. D: Já 16.10.

Je sice fakt, že podle PČP to tak funguje (čas se dá oddělovat tečkou dle zmíněných pravidel), nicméně když to oddělíš tečkou na konci věty, není v tomto případě jasné, zda se jedná o datum, či čas, protože tečka se v tomto případě (patrně - stejně jako u zkratek na konci věty) nezdvojuje Pinkiesmile jsem holt zvyklej na ČSN Rainbowlaugh

IMO docela zajímavé téma na dotaz na ústav pro jazyk český Ajsmug jazyková příručka se o pravidle psaní času/data na konci věty nezmiňuje.

Grammar nazi level up anyway Rainbowlaugh

Tak fajn. Já beru klávesy. Dvě lopaty. Nějaký krmivo a připomínám že Jamis s Iluzonem vyrážejí už 5:39 ráno! Sejdeme se v EC273 Avala v 8:20 v Brně. Jízdenky budeme řešit operativně, telefony máme (uvidíte jak se rozhodnete)

NEZAPOMENOUT PLAVKY!

ŠotoTip: 3. nebo 4. vagón http://www.zelpage.cz/razeni/14/vlaky/cd-273
@Pidi: Ta vlakova vyluka u Brna kdy presedavame na busy pro nas plati? Je to v nasem datu a sviti mi tu o vlaku kterym jedeme..
Nikoli. Brno <-> Zastavka u Brna je jina trat. Vyluka je tam zobrazena protoze v pruniku tech tras zustala stanice "Brno Hlavni Nadrazi"

Btw my uz jsme na ceste Rainbowwild
Jak na cestě? To jsem měl vyrazit už dneska? Chceš mne snad nechat propadnout do hlubin paniky?

Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter
(05.02.2014, 15:09)Iluzon Napsal(a): [ -> ]Jak na cestě? To jsem měl vyrazit už dneska? Chceš mne snad nechat propadnout do hlubin paniky?

Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter

Klid Pinkiesmile žádnou paniku. Odjíždíme zítra z Hlavního nádraží tímhle spojem (odjezd 5:39 - nejspíš budu dospávat *zív*) - přesně jak psal pidi.

Takže navrhuju v 5:20 sraz u pokladen - v případě potřeby na mě máš číslo. Pokud potřebuješ přespat ze dneška na zítřek v Praze, klidně se dá u mě (nebo už můžu říkat u nás Ajsmug ).
Tak, páni to mali v Štiavnici každý za desať. Jas som si dal v Bratislave za 50.
Co sa ti podarilo sefe?
Nevšimol som si, že na tej križovatke pri hlavnej stanici sú dva semafory za sebou (ako sa križuje cesta s električkovými koľajami) a na tom druhom som išiel na červenú. A boli tam.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12