Bronies.cz

Úplná verze: Filly Funtasia
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Martin: Trochu OT: Inak, v 3D by mohol dobre vyzerať aj Rescue at Midnight Castle, keby sa do toho niekto obul a tiež to trochu predaboval. Inak, Care Bears som nikdy nevidel (nevedno prečo) a MLP Tales mám odpozerané všetky. Ale ako pony fanúšik sa celkovo teším na to, čo časom z Filly Funtasia vzíde, nakoľko už trailery ma celkom zaujali a páči sa mi tá animácia...
OT:
Mno, první speciál by možná 3D nepotřeboval, ale lepší dabing určitě (v některých případech). Ale min. jednou takovou délku, aby se řádně vykreslil příběh a charaktery postav. Lepší animaci možná ano, ale viděl bych to stále na 2D nebo Cell Shading. Něco ála Spirit of Cimmaron. Já nevím, když přijde na CGI poně, tak se mi vždycky vybaví Pegas z Barbie. Je to krásná animace pro koně, ale pro G1 si nemyslím. Zase ale neviděl jsem všechno a vždycky mě může něco mile překvapit.

Taky se těším. Jednak na samotný seriál, a jednak na tu srandu okolo. Už když vyšel první trailer, tak spousta lidí ani nepochopila pointu ohledně "ukradných košíčků" Pinkiesmile Ostatně, v BRB taky pracují bronies, tak uvidíme, co dokáží s tímhle materiálem..
Martin: Ono, ten dabing v RaMC bol naozaj trochu slabý + tie piskľavé hlasy trochu kazili dojem z inak vydarenej animácie, ktorá sa mi najviac z celej MLP histórie páči. Ale keby som mal urobiť remake RaMC, tak v pôvodnom štýle, pretože vo FiM štýle by už to nebolo ono.

K tej Filly Funtasii (inak názov sa mi tiež páči, je snáď ešte rozkošnejší, než postavičky samotné Rainbowkiss ). Fakt, že na tom spolupracujú aj bronies ma teší, takže pravdepodobný scenár á la G3/3.5 (tea parties, rainbow celebrations, princess promenade etc.) zjavne nehrozí. Ešte by som ale (ako už bolo spomenuté v predošlých postoch) na mieste tvorcov popracoval na dizajne samotných poníkov a urobil by som ich aspoň trochu menej zavalité, pretože mi pripadajú, akoby im tie cupcakey neukradli, ale ich ešte deň predtým schlamstli minimálne za kamión každý jeden Rainbowlaugh Tiež sa mi páči, že tam konečne dali morské poníky prvýkrát od G1 (juchúúú! Flutterryay ), ktoré síce majú miesto plutiev predné kopýtka, ale zase môžem byť rád, že si aspoň niekto dal tú námahu ich obnoviť v nejakom "pony" seriáli. Takže želám tvorcom, aby z toho raz niečo bolo a potom si to hádam raz aj v telke pozriem (ak dovtedy TV neskončí a nebude sa všetko vysielať už len na internete AJ lie
Jj, na začátku byla možnost připomínkovat všechno, co tvůrci představili. Hlavně šlo o nosdry a následně se řešily ocasy a tlusté nohy, a korunky. Autoři prý spoustu výtek zapracovali, dle JPP jeden z důvodů ročního odkladu, ale vzhledem k tomu, že se musí držet alespoň částečně registrovaného vzhledu hraček (to přímo padlo od nich), tak nelze čekat razantní úpravy. Min. ale vím, že měnili barevné podání.

Fun fact: ve světě Filly je každý filly nebo princess, i chlapci. Na druhou stranu, v lidském světě se spousta věcí pojmenovává většinou mužskými názvy (druh zvířete je "pes", byť je tam i fena, naopak "kočka domácí" je i kocour, atd.), takže jejich svět je možná historicky matriarchální Pinkiesmile uvidíme, zda zapracují na historii stejně jako na rodokmenech.

Tak ony slavnosti v G3, když přes ně prohlédneš, nejsou nic víc než omáčka. Jde o to pozadí, co se děje (dějová linka Wysterie a Zipzee v případě Princess promenade). G4 to dělá podobně, jenže ve FIM je to často morální lekce v dějové lince Terminátora, zatímco u G3 je to spíš v dějové lince "dovolená v Itálii se sledováním alegorických vozů ála Disneyland".

No, ty mořské panny jsou spíš inspirace z G3/G3.5 ( http://mylittlewiki.org/wiki/Mermaid_Cheerilee ). Ale každá snaha se cení. Na druhou stranu zatím nikdo nepotvrdil, že by byly v seriálu. Ras koní ve Filly (ano, prý to jsou koně a ne poníci) je ve formě hraček tolik, že kdyby je chtěli narvat všechny do seriálu, tak to bude na hodně dlouho (a nejspíš není důvod; kvůli reklamě to nebude - hračky se už dávno prodávají jak běžícím pásu i bez seriálu).

O vysílání na internetu se myslím uvažovalo, ale nevím, jak to nakonec dopadne.
Na FuntasiaDaily byla nedávno možnost optat se "zakladatelky Filly" (obdoby Lauren) - https://dk.linkedin.com/in/norboell a http://www.norboell.com/ - ohledně Filly nebo Filly Funtasia:

http://www.funtasiadaily.com/2015/06/fil...s-ama.html

Odpovědi máme zde:

http://www.funtasiadaily.com/2015/06/fil....html#more

Bohužel, o seriálu jako takovém se rozpovídat nešlo, takže jde spíše o informace o značce jako takové. Jsou tu ale nějaké zajímavé kousky, které mohou (ale nemusí) ovlivnit seriál samotný. Mnoho lidí jistě potěší, že se Filly vyhýbala stereotypům, kde to šlo. Obsahuje rovněž možnost smrti (byť zatím ojedinělé). Stejně tak ale obsahuje mláďata v plenkách, kteréžto některé fanoušky MLP děsí již od dob G1 (a bronies od G3.75 NewBorn Cuties).

Konečně by také snad mohlo být jasné, zda jsou Filly koně nebo poníci. Inu, ani jedno. Filly se vyvinuli ve svůj vlastní druh, ale předkem jim budiž opravdoví koně (tedy ne poníci). Vycházejí dokonce i z již vyhynulých druhů, např. https://cs.wikipedia.org/wiki/Zebra_kvaga ale nelze předpokládat, že by se o tom tvůrci v seriálu (alespoň zpočátku) nějak zmiňovali.
Už sa neviem dočkať, až raz urobia aspoň jednu epizódu... Plus dizajn postavičiek je proste úžasný a páči sa mi, že sa tak dosť podobajú G3, nakoľko som si túto generáciu obľúbil aj napriek tomu, čo sa o nej hovorí... Inak, jedna z postáv Filly sa zebre aj podobá, teda len v inverznej schéme (biele pruhy na čiernom, resp. sivom podklade)
Autoři nás zřejmě hodlají uzemnit kvalitou lokací: http://www.funtasiadaily.com/2015/07/fil...ent_7.html

Jen nechápu, jak si distribuce mohla při tomto tempu vůbec myslet, že by ten seriál vyšel v roce 2014.

[Obrázek: 89cbd827e4f3a4eb63453c374698eb76.jpg]

Co myslíte, je to pořád ještě reklama na hračky? Tohle musí stát majlant. Navíc, v seriálu prý bude jen omezený počet Filly, které jsou dostupné. Byť i to může být reklamní strategie, je poněkud odlišná od toho, co praktikovalo Hasbro u G1 a G3.

[Obrázek: f65d35ae143d9ce3d65db527d0d4da0f.jpg]

Informace o mořských vílách (zatím bez potvrzení, že budou i v seriálu): http://www.funtasiadaily.com/2015/07/myf...itter.html
Dávam im obrovskú nádej, hlavne nech usilovne pracujú, aby sme si raz mohli pozrieť nový seriál s "konskou" tematikou... Ak to nebude tak monotematické ako Horseland Rainbowlaugh
Vyšlo dalších pár scén ze seriálu:



Podle "pitvače" http://www.funtasiadaily.com/2015/10/brb...tasia.html autoři mění detaily ve scénách jak ponožky.

UPDATE: Další trailer:

Všimol som si tam jeden zaujímavý detail... Do Crystalie sa presúvajú pomocou dúhy. Nie je vám to povedomé? V G1 MLP sa Megan presúvala na pegasovi zo sveta ľudí do Ponylandu preletom ponad dúhu... So much references, man...
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14