Bronies.cz

Úplná verze: Lindsey Stirling v Praze!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Našel bych zde nějáké fanoušky Linsdey?
Jedná se o americkou houslistku, ale taky zpívá, skládá, tančí... pro mě v dobách swagu a hudby co tahá za uši je vysvobozením.

(Ona je ta s houslema)


Proč to vlastně píšu? Jde o to, že by mohla nastat situace, kdy bude koncert v Praze! Na stránkách We demand! Se objevilo hlasování o tom, jaká městy by měla být poctěna při její Tour 2014. Pokud můžete, hlasujte pro Prahu! http://www.wedemand.com/lindseystirling

Koncerty by měli proběhnout na jaře 2014, pravděpodobně Duben. Nic bližšího zatím není známé (alespoň mě), pokud něco zjistím, doplním.
Vážně?
Fanoušky by jsi zde našel.. > me. Rainbowlaugh
niii Heart Heart


Už jsem hlasovala pro Prahu.

Lindsey je úžasná a talentovaná a to, co dělá je 100% art. Rainbowkiss
Linsdey je borka.
Ale tahat se kvůli ní do Prahy? Meh. Za prvé nemám rád dubstep, a za druhé jestli tam budou tihle nebo podobní, tak si to v klidu nechám ujít.
Rád som zahlasoval. Dúfam že nájdem čas aj peniaze na zúčastnenie Pinkiehappy
Hotovo, teď jen doufat, že to vyjde a předeženeme Mexico City. Rainbowlaugh
Upřímě hudbu Lindsey zbožňuju, stejně tak jako hudbu Imagine Dragons. Ale zrovna tohle video se mi dost nelíbí. Originál od nich mi příjde mnohem lepší. Každopádně jsem zahlasoval.
Vložil jsem sem druhý video co mi vyjelo youtube, a je mi jasný, že se nemusí líbit všem, stejně jako mě se třeba nelíbí... je toho dost.
První video bylo Crystallize, ale to jí moc nevystihuje, protože - co vím já - nedělá dubstep, alespoň né tolik jako žgrillex.
Proč jsi tam nedal třeba Moon Trance, nebo Assassin's Creed?
I mean, nechci rýpat, ale v těhlech videích víc vynikne ten art IMO. Rainbowlaugh
Praha +362.
Lindsey sleduju uz nekolik let, jeste pred tim nez se objevovala v TV a rozjela turne. Jestli tu bude, rozhodne pujdu, posledne jsem ji v Nemecku nestihl.

Btw, CZ/SK fanklub ma tady: https://www.facebook.com/LindseyStirlingCzechoslovakia
Stran: 1 2 3