Bronies.cz

Úplná verze: Co byste dělali, kdybyste měli den se svým nejoblíbenějším poníkem?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
S Fluttershy bych hladila svého mazlíčka a létala bych Rainbowlaugh jestli by to bylo možné
Kdybych měl den s Dashie tak by jsme se šli někam proletět, dali si spolu nějaký dobrý oběd a na večer si spolu přečetly knížku s Daring Do.

Odesláno z mého LG-P690 pomocí Tapatalk 2
já ani nevím.. Rainbowlaugh ( mám všechny oblíbené ) a jediný den nima strávit - to by nešlo Rainbowlaugh
S DJPon3? 24 hodin dubstepu, bitch! :-D
Rarity. No a ako prvé by som jej ukázal internet...

A zvyšok dna by som ju nahanal po okolí keďže by z najvačšou pravdepodobnostnou z krikom rozrazila dvere a v maximálnej hroze a panike začala utekať čo najďalej, nevedno kam...



[spoiler: Ok, možno si to ešte budem musiet premyslieť :/]
ZoidySVK, OT:
Prečo by mala ujsť? No trebárs na tom nete by si mohla na YouTube pozerať pozemské módne prehliadky napríklad. Ale naplašiť by sa mohla tejto stránky, resp. jej vlastného fanklubu hlavne Rainbowlaugh Ale myslím, že by jej zalichotilo, čo je tam napísané, že proste ona má preto najmenej fandov z Mane 6, lebo jej fandovia ako jediní sa pre ňu navzájom zabíjajú Twilightblush
Tak o post mého nejoblíbenějšího poníka se bijou 3:
Vinyl (prozatimní vítězka)
Luna
Dashie

Verze 1 - Vinyl Scratch: Tak přes den, by jsem s ní hrál něco, pokecali si co je nového a společně zanadávali si a poté se najedli atd. A samozřejmě přes noc PÁRTY!!!
Verze 2 - Princess Luna: Byl ji strážil, eliminoval každého podezřelého a prostě byl ji projevoval oddanost, večer bych jsme spolu obdivovali její velkolepou noc.
Verze 3 - Dashie: S Dashie, by jsme si rozuměli asi nejvíce, jsem totiž jstených povah... Přes den, by jsme se dívali na fotbal a fandili, samozřejmě by jsme si poté schrupli. Je třeba i pohyb, tak by jsme si šli proběhnout a dělali by jsme na sebe vzájemně dojem, já svým uměním fotbalu a ona lítání, asi.
Teus_CZ: Asi takto si to nějak představuji. Až na pár nepodstatných gramatických chyb moc pěkné počtení a skvěle promyšlené.
Kdyby molha být se mnou celý jeden den tak by sem se potom už asi zabil protože už by to potom byl den za dne a pořád stejnej,no a prostě bych si s ní užíval ten celej den no jakože by sme někam chodily atd
A byl by to nejlepší den v celým mým dementním životě.
Fire Heart: To je pěkné, ale dobré by bylo i napsat, kdo je ten poník. Twilightsmile
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22