Bronies.cz

Úplná verze: Design a pony figurky (obarvitelné)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Jsem thread o těchto figurkách nenašel, takže jsem ho tady vytvořil. Jsou napříkald jako toto:
[Obrázek: pony-21.jpeg]

Dnes jsem šel do Tesca na Andělu a co nevidím, ty velké obarvitelné figurky Rainbow Dash a Luny zlevnily o více než stovku (z cca 450 na 314). Řekl jsem si, že nebudu žrát a místo toho jsem si koupil RD, no nelituju toho. Ví někdo, zda-li se to dá barvit obyčejnými fixami (a jestli jde se zbavit těch černých lajn), protože v balení jsou jen 2 fixy divných barev?
JanoS to čištění řešil a myslím, že padla řeč na izopropanol. Nevím, jestli to už zkoušel a s jakými výsledky - v případě, že si vlákna nevšimne zkus dotaz u něj. Hlavně to nezkoušej acetonem. Ten to smyje i s poníkem Rainbowlaugh
http://derpymadness.deviantart.com/art/D...-351939688

Nejaky Goof off ale jsou i jine. Mozna bych zkusil nejdriv lehce pouzit ocet na spodek kopita na otestovani jestli to poskodi barvu ci ne a pak na samotne ty tetovani.
Vybarvovací Lunu si přeju k Vánocům Rainbowkiss
Takže na barvení akrylové tempery. a na na setření... zkusit bezacetonový odlakovač na nehty. jak psal mel. nejdrive na kopytku.
Taky bych zkusila bezacetonový odlakovač.
Já tuhle Lunu už mám doma a zatím mám udělaná stříbrná kopýtka jednou docela dobrou fixou, která dělá tlustou vrstvu. Ještě než to zaschlo, tak jsem to prstem vyhladil a kopýtka má moc pěkná. Pinkiesmile

Ale nyní právě zvažuji, co jí dám na tělo. Zda koupit přímo modelářské barvy ( které by ty černé a pro nás zbytečné věci, zakryly ) , či jsou k mání jiné barvící technologie.
Já bych tu Lunu taky strašně chtěla, ale mě tak strašně připomíná spíš Cadance T-T,že mě to vždy odradí, je ale teď za fajn cenu v Tesku okolo tří stovek
Levnějš než za 300 Kč se asi sehnat nedaj. Já vím, kde za tuhle cenu sehnat FS a RD. A tu FS bych docela chtěl. Barva na hřívu a ocas asi bude stačit, ne? Ještě ale bude potřeba žlutá na křídla. Někdo by moh dotáhnout barvy na nějakej sraz.
Ta fluttershy je moc pěkná... damit !
Xeelee: on je problém v tom že na sraze člověk nemá podmínky na kvalitní namíchání barev. + akryl rychle schne..
ps... Baterka de zítra tisknout 3d poně... uvidíme jak to dopadne... /)
takže.. by byli další figurky.. ne jen ty od hasbra...
Stran: 1 2