Bronies.cz

Úplná verze: Rwakkovy rozhovory
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Mno, ne že by to bylo nejlepší, ale to jak vypadá teď je rozhodně lepší než jak vypadala minulí rok touhle dobou. Věř mí že to tu docela i žije.
Ale ano, zlatý věk máme asi za sebou. Hlavně že nestagnujeme. Dinosauři, mamuti i novopečení savci na tomto světě kráčí ruku v ruce. Dokonce už máme i oficiální mafii, ale psss jestli to na mě práskneš, kdo ví co mi udělají.
(20.11.2016, 18:52)Lightning Napsal(a): [ -> ]Proč mi připadá že literární sekce se chýlí ke konci? Anebo to bude tím, že když jsem si přečetl rozhovory tak jsem si toho začal víc všímat?

Ke konci se určitě nechýlí, není to předem daný příběh závisející na zvůli jednoho autora  Ajsmug Blíží se Vánoce, školní rok je v plném proudu, pracovní dovolené z léta pryč a zbytek si většina šetří na konec roku (ti, co tedy v práci nebudou mít ještě větší šílenství související se svátky) - prostě není čas ani sil, takže se snažíme především přežít a tvorba je trochu u ledu, toť vše  Pinkiesmile Ale to neznamená, že literáti vymřeli nebo zakopali své tvůrčí náčiní na věčné časy  Rainbowlaugh Doufám Twilightblush
(20.11.2016, 19:05)Rwakk Napsal(a): [ -> ]Dokonce už máme i oficiální mafii, ale psss jestli to na mě práskneš, kdo ví co mi udělají.
Neboj, jenom to řeknu svýmu nejlepšímu kámošovi...... a ten zase svýmu nejlepšímu kámošovi......a ten taky svýmu nejlepšímu kámošovi......a ten to nakonec zařve nahlas...... No prostě znáš to.

Wait... já vlastně nemam kámoše, takže.... to nemam komu říct! O šanci míň že se to ode mně někdo dozví!
Dostaneš betonové boty na které vytesáme povídku Rainbowlaugh

Literární sekce má teď takové svoje stříbrné období. Zlatý bylo cca kolem 2012 a 2013. 2014 a 2015 byla doba temna (s čestnou výjimkou několika světlých projektů) a teď 2016 se to zase konečně trochu rozjíždí Pinkiesmile
Já nevím, sice tady su teprve krátko, takže nemožu posoudit jak to bylo kdysi, ale teď je literární sekce hodně aktivní. Koncem listopadu je uzavírka pro sborník. Mimotoho, pár autorů literární sekce (včetně mojí maličkosti) je aktivních. Horší je to spíš podle mě s hudební sekcí.

Rwakku, pokračuj s těmi rozhovory, sou fakt boží!
rozhovor se mi libil moc Pinkiesmile
Zlatá éra je za námi. Co náš čeká nevím ale Frolda má pravdu že teď je to takový střed.
Kdysi dávno nebylo téměř dne, kdy by nepřibylo něco nového samo od sebe. Dnes je menší aktivita než tehdy a mnohá vzniká s podmětu challengů nebo drabblů.
Ale věk temna snad máme na nějakou dobu za sebou. Rainbowlaugh

Hudební sekce je prostě hudební sekce. Tam bych se tolik nedivil že je to víc mrtvé. Přece jen si myslím že spíše něco napíšete nebo nakreslíte, než složíte dobrou muziku.
Literární sekce si prošla hodně velkou změnou, kdy jedno ne úplně populární, ale nutné rozhodnutí osekalo některé možnosti tvorby. No a to odlákalo několik dobrých autorů, kteří to prostě zabalili.

Zlatý věk skončil, tak doufám, že dlouho přežije ten stříbrný.
Ti lidi, o kterých je řeč, stejně nepsali a už rok na forum nechodili. Zas tak velký dopad změna pravidel neměla.
Osobně si myslím, že kdo psát chce, cestu si vždy najde  Pinkiesmile  Spousta autorů má vlastní tvůrčí stránky, na kterých si mohou provádět, co chtějí. A myslím, že by jim nikdo nebránil, kdyby když něco nového stvoří, to tady ve svém koutku zmínili s poznámkou, že kvůli pravidlům to nemohou přímo sdílet tady, a čtenáři by si cestu k nim už po směrovkách našli  Twilightsmile Natěšený dav by se nažral a pravidla by zůstala celá  Ajsmug Takže myslím, že o změně povoleného ten úbytek autorů až tak nebude a pokud ano, autoři takto odešlí byli možná příliš paličatí než aby hledali jinou cestu ke stejnému cíli Applejackunsure
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24