Bronies.cz

Úplná verze: Kam kouká avatar
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Hello,
obecná diskuze nad tématem: "Kam kouká váš avatar a proč"

témata k projednání:
- proč někteří avataři koukají pryč z fóra (doleva)
- proč někteří avataři jsou zadkem k příspěvku
- má toto hlubší význam
- proč není avatar zrcadlově otočený a nekouká do fóra
- proč není avatar na transparentním pozadí
- co si mám myslet o avataru, co se ohlíží zpět (a je zadkem i hlavou k fóru)

Toto jsou opravdu velmi vážná témata a otázky, které by si měl každý odpovědět sám. V některých společnostech se bere za urážlivé, když se k někomu stavíte zády. Jaký k tomu máte důvod? Proč zesměšňujete okolí? Proč je váš avatar takto urážlivý a nechce se s ostatními bavit? Jakou duchovní cestu tímto konáním sledujete? Proč bych měl odpovídat na příspěvek někomu, kdo se ke mě staví zády?

Kdyby to náhodou někomu nedošlo, tak toto je téma založené pro ZÁBAVU a VTIP. Jen si děláme srandu a projednáváme prkotiny VÁŽNOU FORMOU. Takže netrollte a pojďte zkusit ve vážném duchu projednávat tuto banalitu a mít z toho srandu Pinkiesmile
Komu to nedojde, nechť je odkázán na spoiler v prvním příspěvku a zkusí to znovu.
já mám avatar otočený správně Pinkiesmile
Ja som chcel aspoň čiastočne hypnotický pohľad... Podarilo sa?
Ad duchovná cesta - ako možno usúdiť z celkovej kompozície avatara, agnostik / ateista (podľa toho, ako sa vyspím), právoplatne vysvätený dudeistický kňaz / pastor / rabín / whatever a symptizant s buddhizmom.

Ku zvyšku avatara sa vyjadrovať nebudem, chce to istú dávku tajomnosti.

Sójový lecitin

To je konečně téma k věci! Né nějaké téma kde se řeší, proč muži nenosí dámské šaty.

Můj avatar kouká jakoby ze stránky ven a nemá průhledné pozadí, protože by pak byl rozbitý. Ale pravda, mohl bych ho více integrovat.
můj avatar kouká jako když ho někdo maluje na portrét z profilu..
Můj postoj ohledně tohoto tématu je celkem jasný, již nejméně jednou jsem na tento problém upozorňoval. Nevadí mi, pokud avater není otočen tělem k přispěvku, ovšem musí mít tím směrem otočenou aspoň hlavu nebo alespoň směrem ven z obrazovky. Viz moje avatary. Jinak je to společensky naprosto nepřijatelné a v případě avataru koukajícího dopryč mám pocit, že se mi autor nedívá do očí.
Můj avatar kouká jako při focení ale dívá se jinam a obdivuje to co vidí...
U mého avataru je to velmi složité. Má totiž oči zakryté polštářem, a tak nemůžeme vidět, kam se dívá. Hlavu má sice natočenu směrem z fóra, avšak nemůžeme si být jistí, že se očima nedívá DO fóra. Již se nejspíš nedozvíme, co původně zamýšlel autor tohoto vyobrazení princezny Celestie (což je ovšem také diskutabilní, neboť velkou část tváře nevidíme).
Můj avatar kouká vaším směrem jen aby se ujistil, že vidíte, jak moc jste mu ukradení a že si kvůli vám nebude dávat průhledné pozadí.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7