Bronies.cz

Úplná verze: Princezna Skyla (Spoiler)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Před nějakým časem se na pultech obchodů objevila od Hasbra hračka pojmenovaná "Princess Skyla", tato panenka je alicorn s tmavě růžovou srstí a dvoubarevnou zlato-fialovou hřívou :

[Obrázek: Princess_Skyla_Toy.jpg]

Nechci se zde bavit o té hračce ale o možnosti objevení této postavy v seriálu. Na základě její podoby, alicorní rasy, princeznovského titulu a objevení v době kdy končila druhá série se spousta lidí domnívá (i já) že se jedná o dceru Princezny Cadence a Shining Armora.

Mnoho lidí tipuje že by se měla objevit v probíhající 4.sérii, neexistuje sice oficiální potvrzení o její objevení v seriálu ale ani to není vyloučené ([spoiler: její případné objevení ale může potvrzovat to proč se Cadence a Shining neobjevují nejméně do S04E12]). Jaký je váš názor na ni a na její případné objevení v seriálu ?


[Obrázek: medium.png]
hustyy.. Rainbowlaugh tie panenky su otrasné.. D.
Můj osobní názor: Bylo by to vítané zpestření
Why not?
Myslim, že by to na kvalitě neubralo, ale pouze pridalo. Twilightsmile
Alicorn od narození ? To by byla teprve Shitstorm Pinkiecrazy
Tak já s tím počítám už od samého začátku, kdy se poprvé začalo šuškat o jejich hříběti a netrpělivě čekám na ten díl, kdy se nám představí hrdý otec, šťastná maminka a hlavně.... hlavně jejich plod nehynoucí lásky v podobě krásného hříbátka jménem Skyla. Pinkiesmile

Doufám, že ten díl udělají pěkně romantický. Něco v tom stylu, že by Twili byla pozvaná s Mane6 a princeznama do Crystal Empire a tam Shining řekne své sestře, že má veliké překvapení. Vlastně pro všechny přítomné. Shining by je zavedl do pokoje, kde by ležela Cadence na posteli a křídlem by něco schovávala. Její šťastné oči by prozrazovali, že má všechno, po čem toužila, načež by odkryla křídlo a tam by ležela ona. Skyla. Malé rozkošné hříbátko, co přišlo na svět z té největší lásky.
Tohle bych si přál.Pinkiesad2
Sakra Blue Storme, málem jsem se u toho tvého popisu rozbrečel Pinkiesad2 To je námět na epizodu !
Osobně se mi tato teorie taky líbí, protože by bylo od Hasbra bláznovství nevyužít takovou možnost. Už ustanovili Cadence a Shininga do officiálního shippingu, kterej dost dobře představuje správné (nechci říct perefektní) rodiče. Otec, který chrání a matka která miluje.
Samozřejmě jestli se Skyla objeví tak to bude zničeho nic, protože koneckonců tohle je furt MLP, takže pochybuju že bychom viděli Cadence s velkým břichem.

Osobně bych ale víc fandil možnosti že by měli syna, protože jednak není žádný male alicorn a za druhé vytvořilo by to v budoucnu možnost dát do MLP novou perspektivu, nový úhel pohledu, jelikož jediný kluk, kterému se dostane aspoň trochu pozornosti je Spike a u něho zatím zmrvili snad všechny epizody (neviděl jsem všechny).
Bluestorm hoď si na to copyright, at ti to Hasbro nevyfoukneTwilightsmile Ta myšlenka Cadenzy s břichem se mi líbí, ale jen proto, že potomek z ničeho nic by bylo jako pěstí do oblyčejeRainbowwild
S těmi alicorny se nám tady nějak roztrhl pytel...
Bývávaly časy, kdy alicorni něco znamenali, kdy alicornem byli jen vládci celé Equestrie...
Ale to už je dávná minulost...

edit: Po zamyšlení, diskusi a úpravě headcanonu to beru zpět a dávám tomu šanci...
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19