Bronies.cz

Úplná verze: Komiksy pro Pocketbook
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím Bronies,

rád bych se s vámi podělil o věc, na které jsem začal před chvílí pracovat. Předpokládám, že alespoň několik z vás dostalo k Vánocům čtečku knih, případně ji vlastní už nějakou dobu, a zároveň předpokládám, že by se vám, stejně jako mě, líbilo, pokud by jste si na své čtečce mohly přečíst MLP komiksy. Nu tak jsem se rozhodl, že komiks upravím abych si ho na své čtečce mohl přečíst.

Zde je odkaz na třetí komiks z Micro série (RD), který jsem právě dokončil. Přeji příjemné čtení.

Pro správné zobrazení, je třeba schovat ovládací panel čteček PB.

Pod tímto spoilerem, můžete porovnat jednu původní stránku komiksu a mnou upravenou. Pro úpravu používám Photoshop, a včetně rozestavění a zmenšení jednotlivých oken komiksu, občas i zvětšuji bubliny a měním jas a kontrast, pro lepší čitelnost.

Osobně vlastním čtečku knih Pocketbook 624, které se téměř schoduje s 623 a nejpoužívanější 622. A tím pádem je tato ukázka předělaná, nejméně pro tyto Pocketbooky. Pokud vlastníte jinou čtečku, vyzkoušejte a napište, jak se vám zobrazuje, pokud zde najdu více lidí, např.: se čtečkou Kindle, mohu udělat nějaký kompromis, aby byli všichni spokojeni.

Budu rád, pokud zde vyjádříte svůj názor a případně se dozvím, zda bude o takto předělané komiksy zájem.

Na závěr, zde ještě zveřejním svůj screensaver: [attachment=3367]
Teda, super! Na komiksy se jiz chystam delsi datum dobu. Nebot jsem dostal k Vanocum Pocketbook Touch Lux, ani nevis, jakous mi udelal radost. Jen rychly dotaz, jak ze si nastavim ten screensaver? Uz jsem v to zkousel, ale zatim mi to neslo...

Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter
Přes USB vložíš do nějaké složky, pak si obrázek najdeš pomocí aplikace Fotografie a otevřeš ho. Klikneš doprostřed obrázku a zobrazí se ti menu. V pravém horním roku ťukneš na ikonku a otevře se ti nabídka, tam zvolíš Obrázek při vypnutí Ajsmug

Jinak, tady přikládám ještě jeden: [attachment=3368]

EDIT:// Právě jsem dokončil první "projekt". Odkaz již je vidět výše.
Děkuju moc, komiks jsem si právě stáhl a vypadá báječně, už se těším jak si ho přečtu. Přišel jsem na to, čím to bylo, měl jsem totiž pocit, že když nakopíruju barevný obrázek tak ho čtečka automaticky zobrazí černobíle Facehoof . Ta pozadí od tebe jsou taky krásná, díky moc!
Ono už je Pocketbook 624? Pinkiegasp

Osobne vlastním model 623 (Touch Lux), vyskúšal som to a funguje to super. Akurát keď nie je nastavené kompletné prekreslenie na každú stránku, tak po 2-3 stranách je už text trochu rozmazaný. Ale s tým ty nič nespravíš. Riešením je nastaviť kompletné prekreslenie každú stránku. Je to trošku náročnejšie na energiu ale zasa každá stránka je potom čistá. Rozhodne pokračuj ďalej. Z mini-series nemám prečítané nič, takže toto je ideálna možnosť ako to dohnať Twilightsmile

A Iluzion, teda neviem čo si tým presne myslel, ale mne to každý farebný obrázok zobrazí pekne čiernobielo. Dokonca aj fotky.
No jednoducho mi to napísalo: "This folder contains no images! a vrátilo sa to zpať. Previedol som to v GIMPu z farebného JPEG na čiernobiele PNG a zrazy to funguje Raritystarry .
Vyskúšal som to aj s .jpg v celkom vysokom rozlíšení a všetko funguje. Skús si aktualizovať software, PocketBook vydáva nové verzie dosť často.

P.S: A nemusíš sa snažiť písať po slovensky, aj keď si za to zaslúžiš pochvalu Pinkiehappy
Ale máš tam chyby Pinkiecrazy
Chyby mám lebo nemám slovensků klávesnicu. Ináč hned po vybalení som si aktualizoval firmware na najnovšiu verziu, no PocketBook sa mi sekol, nepomáhal ani reset, tak som musel downgradeovať na verziu nižšie.