Bronies.cz

Úplná verze: Velký literární seznam
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Tenhle nápad vychází z osobní zkušenosti. Když se setkám s někým kdo tvoří a mám zájem o jeho tvorbu, taky se ho zeptám: "A co bys mi osobně doporučil?" Nebo když někdo chce po mně, abych mu něco z tvorby předvedl, tak ho prvně zpravím o svých lepších dílech.

Seznam beru jako pomoc při orientaci v tomto literárním chaosu, nikoliv jako snahu někoho nalákat Facehoof

Kdo ví, třeba všichni zdejší autoři berou svá díla sobě rovna a jenom já jako jediný se za některá stydím.
Pokud se za něco stydíš, tak to tam nedávej Rainbowwild
Také si nemyslím, že by tam mělo být něco takového. Každému se totiž líbí něco jiného a pokud by se mě někdo zeptal, co mu doporučím, tak bych se nejprve pokusil zjistit, co má rád a až pak bych něco navrhl.

Každopádně jsem v názvech tabulek poněkud pozapomněl na naše slovensky píšící kolegy, a tak jsem je přejmenoval tak, aby to bylo spravedlivé.

Určitě bych ale poprosil všechny autory, kteří ještě svá díla nedoplnili, ať se přihlásí a mezery v seznamu doplní. Už je tu totiž zase čas práce a já na to moc času nemám. A nemusí to být ani autor. Klidně stačí někdo, kdo se nebojí trochu více katalogizovat a má spoustu času.

Až budou všechna díla doplněna, tak už s tím moc práce nebude.
Co anglická tvorba? Taky patří do seznamu?
Samozřejmě tam může být i ta anglická, když jsi náš. Napiš mi PM s mailem na sebe. Rád tě tam přidám a stejně tak i všechny ostatní autory, kteří tak dosud neučinili. Twilightsmile
Prosím autory, kteří v rámci "Upsati se Ďáblu" psali povídku na téma MLP:FiM, nechť doplní seznam, popřípadě kontaktují Arosise, aby jim byla udělena práva to udělat.
Done and done Rainbowdetermined2 A když už jsem byl u toho, tak jsem tam aktualizoval rovnou všechnu svoji tvorbu. Tři nové překlady, čtyři nová dílka Pinkiesmile
Mírná aktualizace provedena.
A už tam máte i všechno ode mě Twilightsmile
(čtyři vlastní, šest překladů, pfůů to snad ne)
Děkuji všem za spolupráci.

Všechny vaše povídky jsem seřadil a opravil nějaké ty chybky, na které jsem v seznamu narazil.

Budu však rád, když i zbylí autoři doplní svá díla.
Stran: 1 2 3