Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 11: Three's a Crowd
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(ALERT, následný text obsahuje MNOHO SPOILERŮ. Kdyby sem někdo náhodou zabloudil před viděním episody, pozor.)
+Myšlenka Breezies mě pobavila, sice je znám jen coby merchandise, ale i tak jsem se neubránila malému "huehuehue I C what you did there" a těším se na episodu #16, kde by se jim měli více věnovat. (Odhaduji z názvu episody.)
+Cutie Discord je cutie Discord, z těch jeho výrazů jsem polovinu času nemohla. Podáno v citoslovcích: Hnnng!
[Obrázek: DiY0Bf6.png]
+Starswirl the Bearded. Mah luv. Už téměř bylo na dosah více infa o jeho osobě, ale nezlobím se, že tomu tak nakonec není. Někdy je lepší nevědět. Rainbowlaugh
+Crystal Royal Guard, může být něco víc badass???
+Discordova písnička.

A tím tak asi moje nadšení končí.
-Z Cadance jsem neměla tak dobrý pocit, co ve finále druhé série (navíc při čtení o čem díl bude, mi mozek udělal z Cadance Celestiu a celkově jsem se domnívala, že uvidím Celdu a ono nic... sice je to moje chyba, ale i tak awww... Twilightoops)
-Discord není mým oblíbeným antagonistou (i když tentokrát se mi více méně líbil), i tak myslím, že je tu pár charakterů, kteří by si též zasloužili nějaký ten screen time. Momentálně se už dá Discord brát jako supporting character a já si stále nejsem jistá, jestli to je dobře, nebo ne.
-Je tam vůbec někde vysvětleno, co se stalo s nakaženou Applejack a Rarity? Navíc, když ta celá nemoc byla podfuk? Upřímně jsem očekávala nějaký plot twist, jako že dál nakazí celou vesnici, nebo nějak se s tím dál bude pracovat, ne že to použijí jako výmluvu, proč se tam objeví až po 3/4 zbývajícího času episody. A že se Dashie celou dobu někde flákala a Pinkie celou dobu běhala za balónkem? Ahright, spokojím se s tím, že "je to Pinkie" a Dashie dokáže být taky pěkný lenoch (nebo někde trénuje na olympiádu? Rainbowderp ), ale pořád mi to nepřipadá zrovna legitimní.
-Ona akce. Nenadchla mě. Vlastně jsem se přistihla u toho, že jsem seděla a říkala si "Tohle mě má bavit?", ten červ byl sám o sobě boží, vlastně mě až moc děsí, že něco takového žije v Equestrii, která je v mých představách naprosto klidná, krásná zemička. Hasbro nikdy nezklame v tom, aby mě vyvedlo z omylu. Rainbowlaugh I tak jsem plně nepochopila, co že se tam vlastně stalo. Ukradli mu květinu a střechu nad hlavou>červ se naštval a zaútočil (dosud to ještě chápu)>červ vyleze ze země a náhle má kašlíček, že z toho div neumírá a nakazí Discorda. What?
-Čekala jsem, že Discord poslal Cadance s Twilight na akci, aby prohloubil jejich společné přátelství. Namísto toho se dozvíme, že všechno dělal ze svých vlastních sobeckých přesvědčení.
-Plýtvání přírodou. R.I.P. dead big tree-flower thingy. Twilightoops

+/- Eastereggy a epické scény. Sice je mám ráda, ale někdy působí až moc našroubovaně (třeba ty prohozené účesy na Twilight a Cadance). (Ale na druhou stranu yaaay Harry Potter Twilight, Bon Bon s ručníkem na hlavě v pozadí a nezasahujícího Flashe Sentryho s milým úsměvem při odchodu taky hodnotím kladně.)

Sečteno a podtrženo by to bylo zaokrouhleně nahoru 5/10, ale když to v sobě nechávám odležet, dala bych asi i víc, protože dost momentů mě potěšilo... Nenadchlo, ale potěšilo. Twilightsmile
Aya: Velmi doufám že jsou to breezies jako byly v G3 Twilightsmile Zipzee is the best pony! https://www.youtube.com/watch?v=aS_XLg6p3Ic
Podle křídel jsou to očividně budoucí changelingové. Rainbowlaugh
Darm:
To jsme dva. (Sice jsem s nimi ještě neměla tu čest cokoliv vidět, ale so many awws. /)Rainbowkiss(\)
I když... je možné, že by se shodovalo jen jméno, ale já bych spíš věřila(/doufala) ve starou dobrou 100% recyklaci. Rainbowlaugh (Hasbro, doufám, že nezklameš.)
To, že tam byl Brad jsem si napoprvé vůbec nevšiml Rainbowlaugh Ale to, že si ho nevšimla i Twilight je znamení toho, že EqG se snad do FiM míchat nebude Twilightsmile
Myslím si, že první příspěvek by si zasloužil obohatit o odkaz na epizodu. Vlákna o nových epizodách by měl zakládat někdo spolehlivý, který by tohle udělal. Twilightsmile Ať si to každý hned najde a nemusí se hrabat spoilery.
I když ti chytřejší si to najdou sami na YT. Pinkiehappy
(Já epizodu ještě neviděla a diskuzi jsem nečetla, tak jsem zvědavá, jaká bude.)
nádherná epizoda 50/50 Rainbowlaugh
No... To byla zajímavá epka Rainbowlaugh

+ Viděn Flash Sentry a Cadence. Jak krystalová princezna vystoupila z toho vlaku, tak byla opravdu nádherná Pinkiesmile
+ V songu narážka na Harryho Pottera a i Discord mi připadal jak Lucius Malfoy Rainbowlaugh
+ Ten výraz AJ byl cool
+ Souboj dvou princezen proti tomu červu, co vypadal, jak ze StarWars Pinkiesmile

- Pro mne bylo nedůstojné vidět obě princezny a zvláště Cadence, táhnout takovou káru s Discordem. ( Asi už Cadence vidim těhotnou )
- Ze začátku jsem si opravdu myslel, že bude nějak víc pootevřena rouška tajemství u Starswilla.

Celkový díl pro mne byl takovým oddechnutím na nadcházející díly. Bylo to pěkné. Pinkiesmile Ale musím si počkat na titulky, abych tomu lépe rozuměl.Applejackunsure
(25.01.2014, 22:41)madA12345 Napsal(a): [ -> ]To, že tam byl Brad jsem si napoprvé vůbec nevšiml Rainbowlaugh Ale to, že si ho nevšimla i Twilight je znamení toho, že EqG se snad do FiM míchat nebude Twilightsmile

Oni neukázali, jestli si ho všimla, nebo ne..... Ale když se vracel do vlaku, tak otočil hlavu a hodil očkem na..... !?! To su vážně jedinej komu tam vadil??
Big spoilers !

[spoiler: HARRY POTTER] yeah ! Rainbowlaugh
něco pro azu Rainbowlaugh
[Obrázek: YXfZWx9.jpg]

DÍL NATŘÍSKANÝ LUXUSNÍMI NARÁŽKAMI
viz [spoiler: STRACH A HNUS V LAS VEGAS] a už vím co budu kreslit Rainbowlaugh ZA MĚ OBROVSKÉ ++++ ten film je božský.
[Obrázek: Hunter-S.-Thompson-Fear-and-Loathing.jpg]
[Obrázek: UY9DF7c.jpg]

[spoiler: Bart Simpson a jeho sick koule Rainbowlaugh]
[Obrázek: simpsons13-25.jpg]
[Obrázek: WyjmWOy.jpg]

Jinak vysvětlíte mi BonBon a její ručník ? Pinkiesmile
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11