Bronies.cz

Úplná verze: My Little Animeshow 2014 (21.-23.3.)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bol som rezervovať podnik na večerné posedenie, ale vyskytol sa malý (neprekvapivý) problém.
Za v rezerváciu pýtajú v Budvarpube 10€ za osobu (čo sa potom odpočíta z útraty). Hovoril som o počte okolo 15 ľudí. Boli ochotný spraviť tú rezerváciu aj za 100€ Pinkiesmile To je mimo moje možnosti, takže počúvam návrhy, alebo plán B - môžme ísť rovno do Mamuta (boli sme tam cez Istrocon), len tam je trochu zdĺhavejšia doprava.
Hlasujem za Mamut, majú dobrú pizzu. Pinkiehappy
Chtěl bych se zeptat na dopravu Praha-Bratislava. Kdo kdy a čím jedete? Nechce se mi jet takovou dálku samotnej. Už by bylo dobrý pomalu koupit jízdenku ne? Mě je celkem jedno čim to bude akorát odjezd z Prahy bych bral až tak od 9:00 abych nebyl hned první den nevyspanej.
Taky pojedu z Prahy, když nás bude víc než jeden, tak vlakem (autobusem to může být levnější, ale vlak je vlak Pinkiesmile )
Já také pojedu z Prahy Pinkiehappy
Taktéž z Prahy vlak, ale dost možná se k vám pridam až v Brně. Do Brna stojí vlak a SA stejně a s InKartou je vlak ještě levnější (SA na téhle trase nedávají slevy na ISIC).

Jinak jak psal pidi, vyplatí se jízdenku rozdělit a koupit zvlášť úsek Pha-Brno a Brno-Blava. Tu první lze koupit jak na eshopu, tak na přepážce a cena je stejná. Tu druhou je třeba koupit na eshopu! Ta akční nabídka dle slov ČD platí jen tam (možná to tak nebude, známe dráhy, ale nepokoušel bych to). Online je třeba přeshraniční jízdenku koupit tuším 48 nebo 72h předem.

Skupinová sleva do Brna se nevyplatí. Je to tuším 8kc na osobu při šesti ponicich. Přeshraniční slevy jsou až od šesti osob a nemám tucha, jestli fungujou i na akční nabídky. Řek bych, že spíš ne.
10€ si neviem predstaviť, že by som bol schopný utratiť na jednom mieste, takže súhlasím s mamutom.
Fú, to je tam kde robia tú cesnakovú polievku v pecni chleba? Tá bola super. :3
Hromadná cesta vlakem z Prahy mi přijde jako nejzábavnější a nejlepší řešení Twilightsmile

BTW. neblíží se pomalu čas zařídit ubytování? Já jsem pořád pro ZSZ.
Áno a musím robiť reklamu, v Mamutovi robia asi najlepšiu cesnačku v bosniaku v Bratislave. Twilightsmile
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12