Bronies.cz

Úplná verze: Neofficiálny Legends of Equestria server
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Wow... tak popravde, toto sa mi nestalo ani raz a to som na serveri skoro nonstop, pozriem sa na to aj keď neviem kde by mal byť problém. Jednoducho som sa s týmto ešte nestretol.

Keď problém pretrvá aj naďalej vytvor si druhý charakter, prípadne ti viem resetovať herný účet.
Jak se dostanu k hraní, tak to zkusím...
Jinak sem zjistil, že každý server (neoficiální) je trochu jiný, u tebe mám výše uvedený problém, u mě sem třeba zmáčkl na Login, vyskočilo pár řádků textu, že se nahrály ze serveru komponenty, někdy to pak skočilo dál na výběr serveru/realmu a někdy tam ty texty zůstaly viset.
Ono zas záleží na verzii serveru, ja bežím podstate stále na najnovšej a no zas sa nedá povedať, že čím novšia tým lepšia Rainbowlaugh
Nelagovalo by to na slabších počitačoch?
Optimalizáciu hry majú na starosti vývojári hry, ja len prevádzkujem neoficiálny server v časoch kedy sú tie oficiálne vypnuté.
Chci se zeptat jestli a jak lze získat equipovatelné věci pokut tam nejsou žádné NPCčka ani questy.
Dajú sa získať pomocou príkazu "/additem item# quantity"
Zoznam itemov nájdeš TU
Na jaký verzi ti to jede?
Na predchádzajúcej verzii (nie tej čo bola teraz posledne na open-weekende) budem sa snažiť server čo najskôr updatnúť na najnovšiu verziu. Teraz je aj práve kvôli tomu server dočasne offline, dokiaľ túto záležitosť nevyriešim... Dlho to trvať ale nebude, v prípade, že sa mi to nepodarí tak server bude fungovať stále na tej staršej verzii.
Server bol updatnutý na najnovšiu verziu. Viac informácii nájdete tu: Aperture-Gaming Website alebo tu: Novinka / Update LoE - Aperture-Gaming
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17