Bronies.cz

Úplná verze: trička a mikiny s potiskem MLP
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
tak v korunách to platit nejde. vždycky se to zaplatí v dolarech, případně eurech a banka si to následně převede na koruny. co se týče velikostí tak použij tuhle tabulku, která je tady http://www.redbubble.com/products/t-shir...olumn-left
Takže si budu muset založit ten paysafecard účet, pak tam převést peníze z banky (Kč), dám zaplatit v eurech (ale vlastně zaplatím v korunách, protože si to banka převede), nebo jak? Ani nevím, jak založit ten účet a jak co udělat. Mohl by mi prosím někdo napsat úplně přesně krok za krokem? Opravdu to spěchá a vůbec nevím, co a jak. Jestli si musím vyměnit koruny za eura, nebo jak. Díky.
máš kreditku? přes tu je to nejjednodušší
(12.11.2012, 17:21)Marty0088.cz Napsal(a): [ -> ]Takže si budu muset založit ten paysafecard účet, pak tam převést peníze z banky (Kč), dám zaplatit v eurech (ale vlastně zaplatím v korunách, protože si to banka převede), nebo jak? Ani nevím, jak založit ten účet a jak co udělat. Mohl by mi prosím někdo napsat úplně přesně krok za krokem? Opravdu to spěchá a vůbec nevím, co a jak. Jestli si musím vyměnit koruny za eura, nebo jak. Díky.


1) Mit bankovni ucet
2) Aktivovat si platby pres internet + nastavit si rozumny limit na internetove platby
3) Mit platebni kartu (optional)
4) Zalozit si pozadovany Paypal, PaySafe atd.
5) Prevest ceske koruny na tento ucet dle moznosti - Paypal ma v cesku banku normalni na kterou prevedes ty penize na jejich ucet a mas je tam a nebo jednodusse si to proste "nalinkujes" na webu na ten Paypal/Paysafe ucet.
6) Pokud mas kartu, krok 5 muzes preskocit, jednodusse si "nalinkujes" kartu na Paypal/Paysafe a to je vse - automaticky ti to pak samo strhne penize.
7) Das objednavku na WeLoveFine nebo kde se chystas objednavat.
8) CELNI LIMIT je 22 EUR coz je zhruba 27-28 dolaru. Postovne se do toho nepocita, pouziva se jen cista cena zbozi v balickku. (Tudiz triko stoji 25 $ a postovne 10$ tak to je v poradku a DPH neplatis)
9) Vyzvednes zasilku.

Vzhledem k tomu ze PAYSAFE ani WeLoveFine jsem jeste nepouzil tak nemuzu garantovat tyhle instrukce ale na netu uz jsem nakupoval xxxset krat tak predpokladam ze to nebude tak odlisne..
Čau. Prosím tě, co je to ten optional a nejde to třeba zaplatit přes paysafecard? Že bych tam normálně zadal kód toho kupónu a ono by se mi těch 600,-Kč odečetlo? Já se v tom vůbec nevyznám. To do té Paypal banky musím jít? A co to znamená nalinkuješ? Takhle složitě jsem přes internet nikdy nenakupoval. Pokud možno, odpověď bych prosil co nejrychleji (dost to spěchá). Dneska mám šanci si ten paysafecard koupit (pokud je potřeba). Kreditku nemám.
Díky.
Ok, ted jsem si projel stranky a info ohledne PaySafeCard a na to, ze pracuji s ruznymi bankami, jsem docela zmaten protoze tam nikde nevidim ze by clovek dostal i jen Virtualni platebni kartu.

WeLoveFine prijima platby pouze nasledujici:
Visa, Mastercard, Amex a PayPal

Tudiz PaySafeCard by ti museli dat virtualni Visu a to se mi nejak nezda.

Pokud by jsi se rozhodl pro Paypal, ucet se da vytvorit, v Cestine, behem chvilky a kartu nepotrebujes ale bude trvat zhruba 2 dny nez se ti ucet overi (automaticky si strhne 50 Kc z tveho bankovniho uctu a posle ti je na Paypal aby overilo, ze ten ucet opravdu tobe patri a pozada te o kod, ktere se u teto transakce bude nachazet na strane tve banky).

Kdyz uz mas Paypal ucet aktivovany, tak muzes jednodusse navysit jeho konto takto;
http://jaknapaypal.cekuj.net/articles.php?article_id=2

Paypal ma ucet v bance Unicredit takze se tam da i teoreticky dojit a zadat si okamzity prikaz na prepazce a nebo to nechat projit e-bankingem coz trva 1-2 dny.

Vice info na: http://jaknapaypal.cekuj.net/news.php


-----
Optional = alternativni moznost - s Kartou jde vsechno daaaaaleko rychleji ale to je tez nebezpecne pac clovek pak zacne utracet Twilightblush

Do paypal banky nemusis jit - je to Unicredit bank tady v CR - jednodussi je poslat si prikaz pres Internetove stranky tveho bankovnictvi =)
Takže tam vlastně zadám číslo účtu a budu to platit z toho, že? A u redbubble.com to jde taky?
Díky. Twilightsmile
Redbubble.com podporuje Paypal (maji tam primo Checkout with paypal tlacitko) a shipping maji necelych 6 dolaru na tricka.

Paypal na placeni vcelku doporucuju, pokud neco neprjide, je velka sance ze ziskas bud penize zpet a nebo poslou znova protoze vsechno maji "pojisteny". Akorat pozor aby jsi adresu uvedenou na Paypalu pro dorucovani atd mel 100% presnou protoze se pouziva tato adresa.

Dale taky pozor na Paypal pokud by jsi neco prodaval treba na eBay, obrali me o dost penez mrsky.
A urcite pouzivem SILNE heslo na paypal tudiz maleVelkeZnakyC1sl4Tr3b4 Raritywink
Super! Twilightsmile Takže si založím PayPal účet, Zadám tm číslo svého účtu a převedu si tam třeba 1500,-Kč a už mohu nakupovat, je to tak?
Díky.
Přes PayPal se dá platit i přímo platební kartou, když si ji s ním asociuješ, takže tam nemusíš dopředu převádět žádné peníze, když budeš chtít něco koupit. Jen tuším jednou odešleš nějakou padesátku na ověření.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25