Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 25, 26: Twilight’s Kingdom
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Z Tartaru unikne velmi nebezpečný démon. Princezna Celestia pověří Discorda, aby ho vystopoval místo Princezny Twilight. Mezi tím se Twilight bude snažit otevřít tajemnou truhlici ze Stromu Harmonie, ve snaze zachránit Equestrii a její osud.


Video s CZ Tit. :

Část první:


Část druhá:

No konecne je konec. Cela tahle serie byla divna a doufam, ze timto to definitivne skonci.
Protoze dalsi serie si uz budou tahat z fusekle nebo buhvi odkud...
A pro ty, co muzou, tak nezapomente na sraz v Praze, v Blave a jinych mestech! =)

@Midnight: Nahodou, cela tahle serie vratila maxi kvalitu do MLP FiM a posledni epizoda zni opravdu zajimave - tvurci nelhali kdyz nas vsechny hypovali Rainbowlaugh

Also EQD Poll:

Which is your favorite season based on it's normal, non finale or arc episodes?
Season 4 - 40%
Season 2 - 39%
Season 1 - 11%
Season 3 - 8%
Název posledního dvojdílu má stejný problém jako název posledního dílu Pána Prstenů. Člověk si ho přečte a hned ví jak to celé dopadne... prostě ten název je v obou případech ohromný spoiler. Mě to třeba nevadí, ale někomu může...

Krom toho nejsem z toho předpokládaného konce zrovna dvakrát nadšený.

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Jak to asi dopadne?
Celda se obetuje, Luna odejde do ustrani (protoze je uz fakt stara a vladnuti ji zmaha) a Cadance do Kristaloveho kralovstvi. A Twilight, samozrejme, z toho vseho vyjde jako nova vladkyne Equestrie a s vernymi nohsledy po boku nastoupi na trun.
Tudududummmmm... Chtelo by to zpatky Chrysalis. Nasranou, s rohem Sombry a pekelnym mnozstvim jeste nasranejsich changelingu.
Rainbowlaugh
Mid: I'm sorry.... Fluttercry http://bronies.cz/Vlakno-MLP-FIM-Season-5

Mě po deváté episodě úplně přešla chuť se na to dál dívat... Moji reakci na název finále S4 jsem už napsal tady: S4 Všeobecná diskuze A myslím to upřímně. V tu chvíli mi uhasl poslední plamínek víry v tento seriál.
Od finále nečekám nic jiného než to že se tam objeví nějaký super mega ultra hustej záporák, Princezna Twilight Sparkle mu dá na zadek a dostane za to království (Tady už jen chybí hloupý Honza za manžela. Flash Sentry? Kdo ví?! Rainbowlaugh), ale jak znám Hasbro, tak to ještě něčím okoření, animátoři přidají tunu gagů, memů a podobných ****** (jelikož naslouchají fandomu) všechno se to ještě na 2 hodiny hodí do mixéru na plné otáčky a servírovat se to bude ve dvojdílu. Pinkiesmile
Ukázky vypadají skvěle!
Na jednu stranu se na tuhle epizodu těším, na druhou si zas tak velké naděje nedělám, když vezmu v potaz, co doposud se S4 prováděli.
Ale tak, jedna věc se S4 musí nechat. I když mi příjde nejhorší, co se celkové kvality týče, je tak úžasně riffovatelná, že ať už to bude super epizoda nebo naprostá kalamita, já se snad budu bavit.

No, ale když vidím ty procenta popularity, tak se celkem dost bojím, co čekat od S5. Rainbowlaugh
No, záporák bude až teď, zatím bylo dost epizod z obyčejné Equestrie a série se uzavře něčím větším. A zatím se jim záporáci docela povedli. I když...Démon z Tartaru? Hm. I když, na třetí stranu, o něčem takovém jsem spekuloval od doby, kdy byl Tartarus v Equestrii zmíněn a tak už je to skoro historická nutnost, rozhodně to dává větší smysl než zmutovaný poloaztécko-pološakalí bůh v aztécké pyramidě. A fakt bych rád viděl, jak to v Equestrijském Tartaru vypadá, když tedy ne jako ve starých MLP sériích Rainbowlaugh

Trochu obavy mám z náboženské propagandy, když bude peklo oficiální Rainbowlaugh

Ale těším se na démonickou magii a hutnou porci příslušného loru Pinkiesmile (Jestli - snad - bude).

A poučení o přátelství? Asi něco jako ''važ si Equestrie, protože přímo pod tebou je to ještě horší Rainbowlaugh ''
Sice jen hádám, ale myslím, že záporákem bude Tirek.
http://bronies.wikia.com/wiki/Tirek

[Obrázek: Tirek2.png]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30