Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria - Charitativní aukce, přihlašování předmětů!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
[Obrázek: CzqHeader.png]

A Libuše je zase tady! Tentokrát jí i Vás čeká
Charitativní aukce



O co jde?
Stejně jako všech conech evropského formátu bude i na Czequestrii pořádána charitativní aukce. Výtěžek z této aukce půjde v plné výši na Bronies for Good, respektive na projekt Seeds of Kindness 3, který zaštiťuje charitativní organizace Your Siblings.

Myslíte že aukce jsou nuda? Omyl! Bude to show! Aukci povede legendární královna podepsaných jablek, fanty, klobouků a nesmrtelná ikona všech evropských pony aukcí, Perry! Kdo z vás ještě neměl šanci zažít aukci s Perry naživo, tomu můžeme nabídnout malou ochutnávku jak se draží Fanta, nebo dobrý způsob jak být lehčí o 1650€ in 10 seconds flat!


Kdo a co lze přihlásit do aukce?
Do aukce může věnovat předmět úplně každý. Předmět by měl být něčím výjimečný. Nemusí to být zrovna metr vysoká custom Luna plushie, může to být vaše vlastní dílo do kterého jste věnovali čas a úsilí. Fantazii se meze nekladou, nicméně dát do aukce třeba blindbagového poníka z důvodu, že už se vám na poličce nelíbí, není zrovna vhodný způsob jak projevit svou štědrost. Raritywink

V tuto chvíli ještě nemáme přiliš dobrou představu o tom, kolik předmětů se v aukci objeví. To bude záležet hlavně na Vás. Přihlášené předměty budou procházet malým schvalovacím řízením. Jeho cílem nebude přebírat a hodnotit, ale posoudit zda je předmět v pořádku z hlediska pravidel conu. Rozumíme si... Pinkiesmile


Jak přihlásit předmět?
Předmět přihlásíte zasláním soukromé zprávy zde na fóru, nebo emailem na pavel.dolezal@czskbronies.cz.
Mail by měl obsahovat informace o Vás (jméno, příjmení, nick). Stručný popis předmětu, čas a způsob jakým nám ho dodáte a cca. 5 pěkných fotografií z různých úhlů (samozřejmě záleží na typu předmětu). Můžete uvést i cenu za kterou jste předmět koupili nebo nějakou zajímavost, kterou bychom měli během prezentace zmínit. O zařazení předmětu do aukce Vás budu informovat obratem.


F.A.Q.
Odpovědi na Vaše dotazy:
  • Do kdy předměty doložit? - Ideálně do 26.8. Až se vrátíme z BUCKu, musím předměty setřídit a vše nachystat. Samozřejmě čím dříve, tím lépe. Samotnou věc můžete dovézt až přímo na con a předat mi jí tam. Ale fotografie a ostatní náležitosti je třeba mít dořešené předem.
    (Stejně se asi stane, že některé věci budou do aukce přidány spontánně během conu, ale pokud aspoň trochu můžete, dejte vědět včas). Děkuji Twilightsmile
Do kdy máme dané fotografie, předměty doložit?
Dobrá otázka, přidáno do FAQ, dík!
Chtěl bych věnovat do aukce podepsanej plakát. Ovšem věc budu moci dodat až v sobotu první den CzQ neb v pátek v době LARPu přiletíme z USA.
Stale je mozne prihlasovat predmety do charitativni aukce!
A já bych na to málemm zapoměl chci přihlásit podepsané triko czskbronies.
Uvažuji, co přidat do aukce a mám jednu otázku Pinkiesmile. Jde věnovat i služba? Pokud ano, mohla bych věnovat den školení marketingu. Ceníková cena je cca 20 000Kč, ale většinou se tříští mezi více účastníků.

Pokud ne, můžu věnovat víno z roku 1966, které je jedna z posledních věcí, kterou mám po otci.
Mayshi: nějak do toho školení infiltruj poníky nebo zponifikuj víno a určitě to půjde na dračku Pinkiesmile
Víno nejspíš ne, Czequestria je family-friendly, tudíž bez alkoholu. A mysli na to, že tam budou zahraniční bronies, tudíž ty tím z aukce vyřadíš. A taky by to nejspíš znamenalo, že bys musela na pódium.
@Dex: Flim's & Flam's marketing lectures / Wine from the Grape's family. A už to mám Rainbowlaugh

@Iluzon: No kdyby to byla whisky, tak to chápu, ale tady se jedná spíš o archivní kousek, který věkem získává na ceně a jestli se nemýlím, tak má za posledních pár let průměrnou hodnotu 500USD, na konci minulého roku 600.

Proč by se tím vyřazovali zahraniční bronies? U něčeho takového není problém s převozem i mezi státy a teď jsem si to schválně ověřovala. Twilightsmile

No tak či onak jsem chtěla přispět něčím hezkým a hodnotným. :-(
Stran: 1 2 3