Bronies.cz

Úplná verze: Willian a její obrázky
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Ahoj, strašně ráda kreslím a (né že se chci chlubit) chtěla bych prostě ukázat co umím. Jestli se vám to nebude líbit stačí říct.

Ratity
[Obrázek: Scan0008.jpg]

Můj první návrh mně jako poníka
[Obrázek: Scan0009.jpg]
K obrázkom... Veľmi sa mi páči osobný štýl tvojích kresieb. Ale tie oči s uškom sa dosť prekrývajú. A ten roh na druhom obrázku. Ehmm... Troška veľký no asi to je úmyselne Twilightsmile. Jednoznačne kresli ďalej.

Edit Antošík: přesunuto.
Děkuji za podporuTwilightsmile a o tom přesunutí mohla bys mi to víc vysvětlit?Twilightblush Jsem tu nová a s počítačem ke všemu moc neumím.Facehoof

Edit Antošík: dobrý, už sem to udělal Pinkiesmile
máš opravdu zajímavý styl kreslení ,jen doufám,že si u toho druhého obrázku pak víc pohraješ Ajsmug
Ehmm.... Som chalan Twilightblush Rainbowlaugh Rainbowlaugh. Ale no okej. No už som napísal madA-movi ať presunie toto vlákno. Iba si chvylku počkaj. Twilightsmile
DarknessAngel: Moc ti děkujiTwilightsmile

Purple: Dík a nediv se že je to tak trochu odfláklé 1)Kreslila jsem to ve škole (v hodiněFlutterryay ) 2)Bylo mi 12 let.
Máš krásné obrázky. Hlavně 2 obrázek vypadá super, jen ji skus vybarvitRainbowwild
Mám tu nákres Luny a Celestii. Sice to budu ještě upravovat ale takhle se mi to líbi asi nejvíc, mám totiž ráda nevybarvené obrázky.

[Obrázek: Scan0010.jpg]
Téma je na správném místě. Možná ho už někdo přesunul Twilightsmile
Antošík : Ďakujem za presunutie.
Obrázky : Ak sa ti páčia nevyfarbené obrázky tak by si sa mohla zamerať na taký štýl ako ja. Kreslenie s uhlíkmi Rainbowlaugh Twilightsmile (No samozrejme je to tvoje rozhodnutie.)
Obrázky... Luna má niektoré kopytká dobré a niektoré strašne predĺžené. Tak tiež aj telo. No to sú iba detaily.. Twilightsmile Dobrá práca na začiatok.
Stran: 1 2