Bronies.cz

Úplná verze: Tištěná kniha Past Sins
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Past Sins je jeden z nejznámějších a (dle mého skromného názoru) nejpůsobivějších příběhů z fanfikcí světa MLP. Příběh o kobylce Nyx a jejím zápase s její historií jako Nightmare Moon mě nedávno dostal stylem "Nekoukám nalevo napravo, spánek je pro slabochy, musím to dočíst." Jedna edice tištěné knihy už byla úspěšně doručena mnoha nadšeným broníkům a nyní se pracuje na edici druhé!
Dobrá zpráva je, že tisknout se tentokrát bude v Polsku, tudíž cena dopravy bude (oproti dovozu třeba z Ameriky) vskutku minimální. Zatím je projekt ve stádiu hledání zájemců, cena tudíž zatím nebyla zveřejněna. Čím více lidí si ji objedná, tím bude menší. Když to porovnám s projektem tištěné knihy Fallout Equestria, počítám, že cena by neměla přesáhnout 1000 Kč.

Stránky projektu

Příspěvek budu průběžně aktualizovat.
Zdar, bude hromadná objednávka nebo to je každý single? Past Sins byl můj první fanfic co jsem přečetl po FF2013 spolu ještě s side stories jako Trinkets,Winter Bells atd...
No, to ještě nevím. Zatím jsem si objednal za sebe a až mi pošlou e-mail s nástřelem ceny tak by se dalo uvažovat o tom, že by se udělala hromadná. Ale vzhledem k tomu, že to sem jde jenom z Polska tak hromadné objednávání trocha ztrácí na významu.
No ono je sice hezké ze se to tiskne v Polsku, ale podle mne to stejně nejdřív pošlou do US a pak až se to bude rozesílat dál. Takže to poštovny bude opět příšerné, jako ostatně u všeho co jde z US.

Ale zvažuji to, Past Sins miluji, ale záleží na ceně
Ne ne, bude intenzivní e-mailová komunikace, myslím, že shipping po Evropě rovnou z Polska by neměl být problém domuvit. A na co by si je nechali do té Ameriky posílat? Kamennou prodejnu nemaj a na to, aby se mohli zardovat nad baíky knížek by to byl trochu drahý špás.
Ale celé je to zatím coby kdyby. Počkáme a uvidíme.
no hlavně z toho důvodu, že si nějak nedokážu představit jak to třídí přímo v té tiskárně a rozesílaj to na např 20 adres po dvou třech knížkách. S tím se podle mne dělat nebudou, jednoduše to pošlou objednavateli a tím to pro ně hasne
Proč ne? Tahle služba se dá zaplatit, např. Zemming při posledním tisku FoE chtěl taky všechny výtisky rozesílat sám ale přišel na to že by se z toho asi zbláznil (2000 knih) tak to nechal za 4$ na knihu udělat přímo poštu. Pochybuju že když se to bude tisknout v PL tak to nejdříve půjde do US a tam se to teprv rozešle, to myslim že by celkový poštovný taky prodražilo. Dle mého soudu se to bude posílat adresátovi rovnou z PL.
Můžu se prosím jenom zeptat, je to v češtině?
Ne, v angličtině.

Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter
Tak přišla předběžná cena za knihu. Cena tisku je 20 USD a cena dopravy je 16 USD, což dohromady činí 36 USD, při současném kurzu je to tedy 755 Kč. Cena dopravy se může ještě mírně změnit, je to však vysoce nepravděpodobné.
V ceně není zahrnuto clo, avšak vzhledem k tomu, že se tiskne v Polsku by se na nás nemělo vztahovat.
Měl by tedy ještě někdo další o knihu zájem?
Stran: 1 2