Bronies.cz

Úplná verze: Blackie čmárání... again
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Howdy!
Nevím, co mě přimělo opět založit toto téma, každopádně co se týče kreslení- aktivně kreslím pořád, ale nevím k čemu to mám bez kritiky a rady lidí a jinde to asi žádat nemohu D:
Vím, že ohledně tvorby bronies už to tu není jako dříve, ale pokusit se sem něco vkládat a očekávat negativní/ pozitivní reakce aspoň někoho, za to mi snad nikdo hlavu neutrhne.
Ale dosti okecávání, ráda bych ukázala svoje momentální výtvory, které nejsou o dřívějšku tolik obstojné, ale přece jenom.
Všechny svojí tvorbu hážu na instagram [ mírné GORE] a většinou kreslím requesty a art trady, ale nedělá mi problém i tady (ha, pokud by někdo měl zájem a počkal by si Rainbowlaugh)
Takže tu jich je, pár příkladů vybraných, víc jich najdete na výše zmíněném instagramu
[Obrázek: 1056333680.jpg]
[Obrázek: 1058272280.jpg]
[Obrázek: 1057223480.jpg]
[Obrázek: 1056919180.jpg]
A tak dále a tak dále..
Děkuji za veškerý čas a snad se líbí. Budu ráda za jakoukoliv reakci Pinkiesmile
Moc pěkně umíš kreslit to se nezapře.. Jen se mi zdají ty nohy u kopyt trochu až moc velké ale to je nejspíše o tom jaky má kdo styl kreslení.. Ale u toho prvního obrázku to vypadá jako by jedna zadní noha byla větší než ta druhá.. Rainbowderp . Kažopadně ti to hodně jde a máš pěknou anatomii poníků.. Jen tak dál Twilightsmile
Děkuji Twilightsmile
Ano, je to pravděpodobné, že to tak působí, protože danou zadní nohu jsem nakreslila příliš nataženou a tak to má takový efekt.
Ohledně nohou, taky jsem si všimla, že to nějakou dobu dělám, je to asi jediný, co stylově kreslím dle sebe, ač podvědomě.
I mně se ty kopýtka zdají být trochu větší, než jsi možná zamýšlela, ale o to tam možná jde a není to chyba, ale spíše jen řadový názor.

Hlavičky kreslíš překrásně a jak jsem nahlédl na instagram, hned bylo jasné která bije ( u Celestie, té krve Twilightblush )

Ostatní dílka jsou moc roztomilá, vážně jsem se pokochal Twilightsmile
Stejně si myslím, že to kdykoliv nakreslím jinak (záleží na náladě a jiných faktorech), protože žádný přímý styl, kterým bych se řídila nemám.
Za to GORE se omlouvám, někdy se mi líbí zpestření obrázků tímto, ale nikdy bych se neopovážila zobrazovat násilí drastičtějším způsobem či tak
A děkuji Twilightsmile
Dbleki
Teď si všímám, že je toto vlákno mimo tvorbu členů, něco mi uniklo? Rainbowlaugh
Přesunuto do správné sekce Twilightsmile
Posledný obrázok sa mi asi najviac páči.. Vďaka tomu rozmiestneňu farieb na hrive a chvoste, ale aj ostatné sú moc pekné. Twilightsmile.
DarknessAngel: Díky Twilightsmile
ScrabbleHooves: Ne-e, to je prosí někdo prostě blbej a nedívá se kde tvoří vlákno Rainbowlaugh

Saya no Uta. Obkreslená, protože kreslit něco takového fakt neumím, je vlatstně z části nedodělaná a proto ukazuji jen vrchní část. Dělané tužkou
[Obrázek: sayaudu.jpg]
Originál je víc adorable
No keby že nemáš tú predlohu, ale kreslil by si to z hlavy tak by som ti sklonil veľmi veľkú pochvalu Twilightsmile. No, ale aj keď to je s predlohou tak je to moc pekné Twilightsmile.
Stran: 1 2 3 4 5