Bronies.cz

Úplná verze: Královehradecký sraz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6
Nevadí.. v nejhorším si přijdu jen pokecat.
Říjen je za námi, navrhované termíny se blíží. Jak to nyní se srazem vypadá?
8. ci 9. listopadu vypadaji zatim momentalne jako jedine terminy, ktere jsou kompatibilni vzhledem k soucasnym okolnostem. A pak 22-23 teoreticky taky.
8. i 9. budu v nemocnici právě v Hradci. Pokud to uspořádáte tehdy, tak se mi snad podaří nějak opustit nemocniční komplex a ukázat se Rainbowlaugh. Snad to sestřičky pochopí.
Predpokladam, ze budes "ubytovana" v SANUSu - to mam zhruba 12 min chuze od baraku?

Geocaching mozna nebude ta prava aktivita behem recovery statusu ale nasledujici posezeni urcite nebude na skodu pokud najdeme vhodnou nekurackou restauraci. (zalezi na Madovi kam nas vubec posle Rainbowlaugh )
Abych se přiznal, tak jsem původně přemýšlel o čajovně. Pokud byste ale chtěli jinam nebo pokud by to kvůli dýmkám vadilo, můžeme jít klidně kamkoliv jinam. Ale kdyby se přeci jenom šlo do čajovny, tak bohužel ne do Sluneční, kde jsme byli minule a která má momentálně zavřeno. A když tak koukám do kalendáře, asi bych měl konečně začít plánovat nějakou trasu Rainbowlaugh

Funny fact #42: SANUS mám asi pět minut chůze od školy Pinkiehappy
Nevím, co je SANUS, ale já budu ležet tady -> http://www.fnhk.cz/orl, bohužel nebudu na pokoji sama, protože nemají nadstandard, takže párty uspořádat nemůžu Unsuresweetie. Pokud ovšem bude akce někde poblíž, tak se mi vážně podaří přesvědčit sestřičky. Minimálně v Praze byly OK a policii by volaly až po 3 hodinách Rainbowlaugh.
Nejsem si jistý, jestli je to ve staré nebo v nové nemocnici, ale v obou případech by se měla cesta do některé z čajoven stihnout za cca 20 minut, pokud bychom využili MHD. Zítra se na to ještě podívám, teď už jsem na mobilu.
Poprosil bych, pokud je to možné, o absolutně nekuřácké prostředí (oddělené prostory stačí). Děkuji. (co se týče restarurace nebo čajovny).
Přemýšlím že se ukážu měl bych už se zastavit na nějaký Brony sraz a poznat i ostatní Rainbowwild
Stran: 1 2 3 4 5 6