Bronies.cz

Úplná verze: Powerponies.cz videa
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
=============================== LOVE AND CREATE ===============================

Hello my fellow ponies.

Zde je přehled video tvorby PowerPonies.cz.
http://powerponies.blogspot.cz/p/video.html

Jmenovitě:
  • Nikdo není dokonalý I. a II. 03/2013
  • Equestira Quest 04/2013
  • Brns vs /).cz válka 07/2014
  • Der Schmetterling I. 08/2014
  • Der Schmetterling II. 07/2015

  • /dev/random YouTube videa

Ne vše je volně k vidění. Ve většině děl je použit interní a situační humor. Pse vám nějaký extra líbil, nebo nějaký nebyl zcela jasný, dejte vědět.

V tomto vlákně můžete zanechat cokoliv by vás k tomuto tématu napadlo.

Děkuji za pozornost.

PS:
Podpultove info. Zaslechl jsem, ze by Der Schmetterling mohl byt do konce tydne verejny.
http://powerponies.blogspot.cz/2014/08/d...-info.html
Did you know: je venku trailer na Der Schmetterling II.

Odesláno z Taptalk@LG G3
Čau,
rád bych se podíval na Der Schmetterling a Brns vs /).cz válka.
Problém je, že odkaz s Der Schmetterling vede pouze na nějaký informační článek a nikde není samotný dokument a Brns vs /).cz válka nemá odkaz vůbec.
Takže, jak se na to můžu podívat?
Nikdo není dokonalý I. a II. - jsem měl trochu obavu, co z toho bude, ale byla to dobrá sranda... obzvlášť ta otázka Které d**** v MLP nenajdete a dotaz "Máš rád spoilery?" Rainbowlaugh

Equestira Quest - Tohle se opravdu povedlo - dělat si tímhle způsobem srandu z kamarádů dovede jen xsoft a jde mu to na výbornou. Jsem rád, že jsem byl součástí toho Ajsmug btw. některé hlášky z toho (jako Alkelovy škvarky z druhé boty) používáme u nás doma vcelku často. Obzvlášť ve chvíli, kdy narazíme do podobných situací, jako v onom filmu: jako třeba když se pidi zmíní, že on nic, on jenom hraje na piáno... Rainbowlaugh Rainbowlaugh asi to nebude tak vtipné pro ty, kteří neví, nač se naráží, ale i tak to rozhodně stojí za to.

Zajímalo by mě, jestli pánové D****, I**** a J**** viděli, protože na ně to taky sedne jak zadek na hrnec Rainbowlaugh

Der Schmetterling byl pure fun - interní humor v krystalické podobě Twilightsmile na scénu v koupelně (ty hlášky o studené a teplé vodě) vzpomínám pokaždé, když lezu do vany Rainbowlaugh

Brns vs /).cz válka bylo zajímavé, vtipné a hodně... skutečně hodně trefné Pinkiesmile xsoft si s tím hodně vyhrál poměrně netradičním způsobem.


btw. až mě překvapuje, kolik lidí se na to v poslední době ptá stylem "Pošlete posily. Stop. Hlavně nenápadně. Stop." Ajsmug
Tak řeknete mi někdo, kde seženu Der Schmetterling a Brns vs /).cz válka?
Uz jsi byl na PowerPonies strance / blogu?
Však jak jsem psal.
Byl jsem na tomto odkaze, který uvádíš jako přehled té tvorby. http://powerponies.blogspot.cz/p/video.html
Brns vs /).cz válka nemá žádný odkaz.
Der Schmetterling je jen odkaz na článek.

Teď koukám na ty ostatní články na PowerPonies jestli jsem něco nepřehlédl, ale našel jsem jen další článek "podpultové info", kde je v druhém updatu napsaný odkaz na http://klub.powerponies.cz/
Takže jestli to chápu dobře, tak se musím registrovat? Nemůžu se na to podívat někde jinde bez registrace? A kdybych se registroval, bylo by tam i Brns vs /).cz válka, nebo kde to najdu?
To je ono, videa nyni najdes na http://klub.powerponies.cz/
Registrace nutna neni. Posli prosim jiny dukaz, ktery prokaze ze jsi inteligentni a znas deni v komunite, abys chapal narazky ve filmech obsazene.
I když se vůbec nezajímám o nějaké interní vtipy a podobné věci, tak:

Co se Der Schmetterling týče, tak to bylo až překvapivě vtipné tím svým absurdním způsobem. Trochu mi to připomnělo seriál Návštěvníci. Nechápu, jak ty věci co tam prováděli mohli Czequestrii nějak pomoct, protože mi to přišlo spíš jako profesionální sabotáž Rainbowlaugh Původně jsem myslel, že budou ve 4 jazycích jen titulky a nenapadlo mě, že to bude tak vážně namluvené. Japonec tam jednou překvapivě promluvil česky, což mě překvapilo. Takže za mě, docela dobré.

U Brns vs /).cz válka jsem měl strach spustit .bat, neboť jsem netušil, co by mohlo následovat. Doufal jsem spíš v reálné povídání o Brohoof.cz a ne takovéto připodobnění, ale taky zajímavý nápad.

Tak a tím to u mě končí Rainbowlaugh
Občas si nejsem jistá jestli jsme se víc bavili u natáčení nebo u sledování výsledného Schmetterlinga. Udělat vícejazyčnou verzi byl podle mě geniální nápad
Stran: 1 2