Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Flaiming Napsal(a): [ -> ]Vzhledem k tomu, že Refly už není admin a já jsem se k internetu nedostal až do dneška, tak současné logo zůstane až do neděle, nové bude od pondělí.

Podle tohoto očekávám, že asi stále se může posílat...
Vsak driv to Flaiming taky normalne, celkem pravidelne menil. Jen holt musime pocitat s tim, ze nema moc volneho casu, tak to nebude striktne kazde pondeli rano Pinkiesmile
sice to sem tak uplně nepatří, ale jakým způsobem se dá nahlásit celý vlákno? žádnýho tlačítka na nahlášení vlákna jsem si nevšim

MBite

Buď nahlás prvý príspevok alebo konkrétny kde sa porušilo pravidlo. Tak to riešim ja. Twilightsmile
Ohledně ne-MLP tvorby v MLp sekcích - nemělo by to tam být. Zmíněná pravidla se nevylučují, ale doplňují, tedy v sekci tvorba může mít uživatel pouze jedno téma, kde bude mít všechnu svou tvorbu s MLP tématikou.

Logo se bude měnit stále stejně jednou týdně.

Zvukové upozornění na PM se neplánuje, myslím, že důvody pěkně shrnul madA12345 a Xelee Pinkiesmile
Já nevím jestli to tu je či ne ale přijde mi, že permaban hned napoprvé je u některých lidí trošku moc :/ vím, že by to bylo asi víc práce to hlídat ale dalo by se to nějak udělat, že já nevím například poprvé ban na měsíc, a když se potom nepolepší, tak pak až perma?

poznámka: je to dotaz popřípadě potom návrh
Pravidla Napsal(a):Úrovně varování (tresty):
50% (10 bodů) - Zákaz psaní příspěvků na 3 dny
75% (15 bodů) - Ban na 7 dní

Co bys ještě chtěl? Normální člověk se poučí z prvního varování a nenormální, jako já z druhého. Ostatní nepotřebujem.
já to ale myslel spíše jako u těch co dělají "útoky na cizí uživatele"
Aha... takže člověk, který je na tebe sprostý a uráží tě, popřípadě ti vyhrožuje násilím, si nezaslouží trest? Myslím, že takový člověk tady nemá co dělat.
A pokud tím narážíš na Someona, tak ten už si to varování nasbíral, několikrát byl na své chování upozorněn a dokonce měl i ten varovný ban. Nepoučil se (a nebyl to ban "jen tak z fleku").
(13.07.2013, 21:29)pipa943 Napsal(a): [ -> ]Já nevím jestli to tu je či ne ale přijde mi, že permaban hned napoprvé je u některých lidí trošku moc :/ vím, že by to bylo asi víc práce to hlídat ale dalo by se to nějak udělat, že já nevím například poprvé ban na měsíc, a když se potom nepolepší, tak pak až perma?

poznámka: je to dotaz popřípadě potom návrh

Lidi si tu delaji srandu a legraci z warningu co dostavaji. Jenze oni ty warningy jsou realne a kdyz nekdo dokaze ziskat 100% warning, tak to se sakra musi snazit a skodit lidem a komunite MLP.

Bronies.cz je jedno z velmi tolerantnich a velmi mirnych forum tudiz to chce opravdu jeste dalsi extra usili aby byl clovek zabanovan. Pokud nekdo chce byt soucasti komunity z vlastni vule, tak se do ni musi integrovat, ne ji nutit se zmenit k obrazu svemu. Twilightsmile