Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Basic, na posudzovanie titulného loga tu máme adminov, logá boli zatiaľ v pohode. Keby tu odsúhlasili nejaké brutal hardcore gore R34 (a že skôr bude v pekle mrznúť), to by už bola sila. Ale máme tu aj 10-11-ročných užívateľov, takže by si akurát narobili problémy.

Ono LG logo je v poriadku, tá Pinkie v pozadí ešte ujde (ja som si ju na prvý pokus napríklad ani nevšimol). Existujú aj horšie screamery.
Ne, nemám potřebu jim psát. Rainbowlaugh

Jen mě zajímá, KOMU to tedy vadí. Pinkiehappy
RushariaGleam: tak mě třeba nevadí, jen se mi nelíbí, ale zatim jsem nikdy neměl potřebu nějaké logo vyloženě vypínat, aby se mi tu nezobrazovalo. Takže to neni zas tak hrozný Rainbowlaugh
Mně se tu taky asi 2 loga nelíbila, jak byla udělaná, nebo s kým byla udělaná, ale týden není zas tak dlouhá doba, navíc, nejsem na fóru celý den, abych ho měla pořád před očima. Rainbowlaugh

Bejzi, já pořád čekám. Pinkiehappy
Nebudem písať mená ak si to neprajú. Nechávam to nan nich.
V tom případě to vadí pouze tobě Flutterryay
Na vašem místě bych to utnul, kým je ještě čas Raritywink
Ok nevim o co se tady snazite ale Basic akorat vyjadril svuj nazor, coz je v poradku.
To ze tady na nej ted spoustite Witch Hunt je uz dost drsny.

Holt ma svuj zpusob vyjadreni nazoru ale aby se tady banda lidi do nej pustila, stacilo aby to rekl jen jeden, 2 a ne to porad resit..
Aj však jo, omlouvám se za pseudoflame. Pinkiesmile
Každý má právo vyjádřit svůj názor a to,že někdo nesouhlasí neznamená,že po něm musí hned ostatní vyjíždět. Jistě,někdo po něm vyjede a přidají se další..a tohle oveckovani pokračuje dál..to je snad všude,ale není třeba z toho všeho dělat drama..přece jen..byl to pouze jeho NÁVRH.
EDIT: Jop a teď všichni do mě Rainbowlaugh Pinkiesmile