Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Flaggi, myslím, že jediný v tomto případě přípustný úplatek je : Když si necháš dát ban, nedostaneš varováníPinkiehappy. I když moderátoři mohou mít jiný názor, protože oni by ty úplatky dostávaliRainbowlaugh Myslím, že citaci obrázku/videa ve svém příspěvku nemůže (skoro) nikdo přehlédnout a (skoro) každého napadne, že příspěvek nad sebou nemusí citovat.

MBite

Varovanie slúži na to aby poučilo užívateľa ako sa má správať. Ak by boli dajaké úplatky, tak užívateľ si môže povedať: "20% pfff nevadí, dám úplatok a idem buzerovať ďalej"
Tak by vlastne varovania stratili svoje opodstatnenie.

Plus, je to tak ťažké sa správať trochu rozumne? Z varovania sa treba poučiť, a nepokračovať v porušovaní. Ajsmug
Návrh: Co kdyby se nepřičítaly příspěvky i za přivítání v představte se? Ono totiž stačí napsat ve dvaceti třeba i rok starých tématech "vítej" a za chvíli jsou ponifikovaní... Pinkiesmile
No v rok starých tématech ne, je tam automatické zamikání po 10 dnech neaktivity. Mimotoho, oni si těch 20 příspěvků stejně najdouPinkiehappy
to ano, ale někteří si to takhle ulehčujou, a tady je jeden příklad oživování http://bronies.cz/Vlakno-Bacha-Orion?page=4 ,těm lidem je zdá se jedno, jak je to téma staré, hlavně když sejim přičtou příspěvky Pinkiesmile

MBite

Na niektorých fórach sa necromancia starých vláken trestá banom, tuto to zatiaľ nieje trestné možno aj pretože je to ešte mladé fórum.
@Warningy: Warningy jsou prave pro ten pripad kdy je pravidlo prekroceno ale neni to tak zavazne ze by bylo nutne aktivovat Bananana canon.

@Nekromancie: Nekromancie samozrejme je proti pravidlu viz pravidla, sekce warningu:
+ 40 % - Oživení více starých vláken nesmyslem

@Vlakno s Orion: Orion je zakladatelem toho vlakna, prala si specifikovat o sobe vice informaci, tudiz to vlakno bylo obnoveno se smyslem a OPckem, no problem there Twilightsmile

MBite

Aha, a ak sa napr oživí 2 roky staré vlákno ale nie nezmyslom ale skôr osobným názorom ktorý ale nijak neprospeje a neposunie vlákno nikam, tak je to stále trestné?

Stále polemizujem nad tým slovom "více", to jesť, dotyčná osoba môže oživiť max 1 vlákno?
"Nekromancia starých vlákien", krásny názov Twilightsmile

Ono podľa mňa je rozdiel, aké staré vlákno človek rozbehne. Oživovať rok-dva staré (ak by to šlo) bez pádneho a rozumného dôvodu si koleduje minimálne o warning. Pár mesiacov staré ešte pochopím, ak má príchodzí oživujúci príspevok nejakú hodnotu.
Je pravda, že je tu spousta témat neaktivních, protože jsou takové "jednoúčelové", protože do nich uživatel napíše jednou maximálně dvakrát, ale je pravděpodobné, že je nový člen oživí.
Mám na mysli vlákna jako "Oblíbený díl, Jak vznikla vaše přezdívka" atp. Troufnu si tvrdit, že nekromancie těchto vláken není tak hrozná, že by se měla trestat.
Na druhou stranu je tu i spousta vláken, která by měla zhnít v archivu a jejich vytažení na světlo je nežádoucí.