Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj,

hned na první stránce fóra by stálo za to opravit hrubku - "dceřiná" se píše s jedním n. Je to tam několikrát. Mně se to slovo taky bytostně nelíbí, ale pravidla českého pravopisu hovoří jasně, klidně se koukněte. Je to takové nereprezentativní.
Co takhle pro přehlednost vytvořit subfórum ve fóru Předměty s tématikou MLP? Hodily by se tam všechna vlákna, kde je možné si něco objednat/koupit/vyměnit. Trička, BB, plakáty, věci ze zahraničí (JanoS, Kickstarter apod.)...
Xeelee: Když vymyslíš vhodné jméno, klidně založím.
Flaiming: Objednávky Myslím bude dostatečný. Zbytek bude v poisku.
Ok, zalozeno.
Chci si udělat jasno- jsou zakázané kladné hodnocení za avatary?
Zakázané přímo ne, ale spadají do "zbytečných plusek", protože si tu někteří mění avatary jak na běžícím pásu, takže to plusko brzy pozbýva jakoukoli relevanci. Stejné je to s podpisy.
Výjimkou je, pokud někomu vytvoříš avatar a on ti poděkuje ve formě pluska. Sice to taky není éňo ňůňo, a musí to říct, že jsi ho vytvořila nebo tak, ale dá se to.

Jinak se netolerují
Ano, pluska za Avatary, podpisy a tituly (resp. za ten sileny offtopic kde si je hodnotite neustale dokola /).- ) nejsou zadana a pokud se situace opakuje vicekrat, jako treba dneska, tak uz dostanete warning protoze to je zneuziti reputacniho systemu, nam to pridelava praci a devalvuje to pluska za tezkou praci treba s tvorbou atd..
Je možný, že kromě uživatelů a vláken se ztratila i pluska? (Už jsem psala DaveLovi, ale whatever)