Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Není to proto že používá pořád jiné počítače?

-nebo wifi
Ban se dává na veřejnou IP (public IPv4/IPv6 address space) a jelikož většina dnešních připojení má NAT44 nebo i NAT444 (CGN/LSN) tak je to celkem boj protože se mu může často měnit veřejná IP.
A nebo existuje taková věcička, jmenuje se Tor.

Buďme upřímní, pokud se někdo alespoň trochu vyzná v počítačích (a baví ho štvát moderátory), tak ho jen obyčejný ban na IP nezastaví...
Ale hlavou mi vrtá jedna věc... Jak moderátoři poznají, že je to zrovna jeho duplicitní účet?
Že by používal tor jen aby dostal další ban?? Rainbowlaugh

No to by mě taky zajímalo... Hlavně, kdyby měl alespoň nějaký příspěvek, tak to chápu... Komentuje třeba stejně.. ale když žádný nemá??

MBite

Momentálne používa tak 3 IP na vytváranie účtov a len jedno z jeho IP má IP ban.
Pri IP banoch si treba dať pozor aby sa nezabanovali omylom nevinní.

Ja jednoducho donekonečna vyhľadávam tie IP, ak nájdem zhodu tak preverím účet, a ak nájdem viacero zhôd s predchádzajúcimi (napr dátum narodenia, či bydlisko, či divný nick[menočisloCZ Facehoof či iné zhody]) tak ban.
Ja nemám schopnosť dať IP ban (čo ani nechcem) takže to riešim len tým že ho banujem donekonečna...

O a nepoužíva tor, lebo je to hlupák.
Problém s Luboshem by měl být vyřešen, navíc jeho poslední účet dostal unban což bylo řešeno se mnou přes PM.

MBite

Len by som si dal pozor, už oklamal viacero ľudí.
Dave, MAL BY. No už dávnejšie to údajne riešil s Froldom, pokiaľ ma pamäť neklame, posledný (a definitívny) jeho aktívny účet mal byť Hotty.Freezer (ak som to napísal správne), no potom si ešte veselo vytvoril niekoľko nových. Vybabral s Flaimingom, s Froldom, vybabráva s MBitom... Stačí pozrieť banlist, koľko zabanovaných účtov je jeho. A ktovie, o koľkých ešte nevieme.

Normálny užívateľ sa poučí, tento puberťák si jednoducho robí z vedenia fóra dobrý deň. Človeku, ktorý porušil dohodu ešte aj s adminom, by som neveril ani nos medzi očami.

A okrem toho mi príde tak troška natvrdlý, ak si myslel, že keď si bude zakladať účet po účte s divným nickom (meno)(číslo)CZ/SK, že mu na to nikto nepríde. Ako som už predtým kdesi napísal, normálny užívateľ si takýto podivne prekombinovaný nick nedá, pokiaľ to nie je idiot alebo spambot (a spamboti sa tu našťastie banujú celkom rýchlo a bezbolestne).
pošle my někdo prosím odkaz nebo správu kdy začnou zase skanzeny nebo kdy se tam zase sejdete nerad oty hle party hardy přicházím Rainbowlaugh TwilightsmilePinkiesmile
Kdy se prosím budou rušit pluska ?