Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
100% varování = permaban = na furt
Když už někdo dostane permaban, má možnost se k tomu vyjádřit (veřejně)? Na WoW serveru, kde jsem byl, tak měli všichni zabanovaní možnost veřejné obhajoby, kde se jejich ban buď potvrdil nebo vyvrátil (i takové byly případy). Pár lidí odtud mi psalo/říkalo, že dostali ban a neměli žádnou možnost se obhájit nebo jen veřejně říct svůj názor.
Za to že se někdo chová jako kretén za což poté dostane ban, není potřeba zavádět odvolání či umožňovat nějakou obhajobu.

A svůj názor většinou hulákají po ask.fm či bulvár příznání.
Ano, sprosté nadávání uživateli v rámci soukromé zprávy i veřejně je skvělé obhájení a řečení svého názoru Pinkiehappy to rozhodně volá po unbanu.
Nepíšu o konkrétních případech, může se stát, že omylem někdo dostane třeba místo 50% rovnou 70% a automaticky perma, nikdo z uživatelů si toho nemusí všimnout, dotyčný nemá možnost se na fóru vyjádřit (AssBook, Ask atd. fakt nevedu, tudíž se tam ani nepodívám), tudíž buď s fórem dotyčný sekne nebo založí druhej účet, aby moh aspoň poslat PMku adminovi nebo někomu na "rozloučenou", zatímco dostane ban za duplicitu a jen se přileejvá olej do ohně, v počátku tak trochu neprávem...
omylem nikdo nedostal o 20% více než měl, pokud ano tak se to dá velmi rychle zjistit a napravit.
(02.01.2014, 01:50)DaveL Napsal(a): [ -> ]Řekni to česky..
chtěl(a) jsi říct že jen proto že někdo je relativně kreativní a dělá si z toho fanklub tudíž má automatický grant imunity proti warnům/banům?
čili že někdo umí kreslit/psát/vtírat se tak může se na ostatní utrhovat, urážet či prudit v PM?

Unbany jsou k diskuzi u výjmečných případů a tento to není.

To jsem neřekl. Tvrdím, že rozdíl mezi banem a permabanem je kosmický, ač název tomu neodpovídá. Prosím, trestej. Trestej, co to jde. Permaban je ale ekvivalentem smrti. Trest smrti se dává nenapravitelným zločincům. Můžeš mi říct, že všichni ti, které jste pernamentně zabanovali, jsou nenapravitelní?
V tomhle mám zkušenosti jen z mýho klanu ve WoTku, kde jsme tyto problémy řešili tím způsobem, že členové, kteří s něčím "nahlas" nesouhlasili, byli vyzváni k dobrovolnému odchodu. Založila se jim na TS místnost, kde si mohli diskutovat a pár dní se obhajovat před ostaními. Když byli sprostí, letěli rovnou. Někteří si to rozmysleli, jiní přetáhnuli druhé a odešli s nimi. Takové rozpady klanu jsem zažil čtyři. Kdybych k tomuhle nepřiměl velitele klanu, měl bych špatný svědomí.
Stejné rozpačité pocity mám z tohodle. Nezpochybňuji Vaši akci. Určitě k tomu byl důvod. Zpochybňuji jen rychlost provedení. Ani jste mu nedali příležitost obhájit se / znemožnit se. Vžij se do mého úhlu pohledu. V tento okamžik vidím jen zabanování člena fóra, jehož činnost jsem víceméně nesledoval a který mi byl doteď putna. A najednou, když v jeho profilu hledám, čím se provinil, nenacházím dost.
Inak... existuje niečo ako "kombinácia" warnov?
Teda, myslím to tak že keby že niekto postne hard NSFW tiež so zobrazenými drogami, dostane 95% (NSFW a drogy spolu) alebo len 70% za to NSFW keďže drogy sú súčasťou?
DaveL: Jak zjistit a od koho? Někdo si prohlíží tebou zmíněná místa, jestli tam dotyčný "nebrečí", nebo se nějak důvěřuje MODovi, který trest udělil nebo si všechny tresty osobně proscházíš a porovnáváš důkazní materiály, jestli výše trestu byla adekvátní? Neznám způsoby pořizování důkazních materiálů (screeny, logy fóra, výpovědi svědků...) tady na fóru a jakým způsobem se tresty kontrolují. Rád se poučím.
Rainboom:Takovéto případy se řeší individuálně a počet bodů stanoví mod podle závažnosti prohřešku.