Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Sorry lidi, ale ted vas budu zase muset zastavit jinak sem vlitne DaveL a ani Flash Gordon v pony verzi vam nepomuze.

[Obrázek: pony_commission__flash_savior_of_the_uni...6fl5xa.jpg]

Tohle je vlakno ohledne navrhy a pripominky na foru, pokud chcete diskutovat moderatora a jeho praci, na to je vlakno jine.

..nebo jestli mate tolik volnyho casu tak mi muzete prijit do workshopu pomoci brousit Basscanon a dat tomu novou barvu a lak. Raritywink
Já nechápu o co Vám jde. Držkuje se tu o tom jak by bylo lepší dělat tohle a né tamto a že toto není ono a radši by jstě chtěli tohleto.
Toto téma je o připomínkách a návrzích, ne o tom "takhle to vidím já, udělejte to nějak".

Nemáte nic konkrétního co by přispělo ke zlepšení? Nepište sem.
Hotovo, tečka.

A pak se lidi diví že pořád Warnujeme a mažeme až nakonec banujeme.. vždyť si z toho mnozí dělaj holubník, derailují témata a kašlou na nějaké regule.
Tak já bych dotaz a připomínku měl Pinkiesmile

On teď byl nainstlován nějaký plugin, co slučuje poslední příspěvky jednoho uživatele dohromady? (Když já mám poslední příspěvek v threadu a napášu další, tak mi je to sloučí) Ono to není úplně ideální. Většinou když někdo úmyslně píše nový příspěvek, tak chce thread bumpnout nahoru (informace o stavu objednávky, vyhlášení soutěže, etc.).
Poslední příspěvky se slučují když je napíšeš po sobě v krátké době. Ale to už docela dlouho.
Heh, zajímavý, že sem si toho všimnul až teď Rainbowlaugh Právě že mě to úplně krátká doba nepřišla. Ok, nebudu to řešit.
A co je na tom špatnýho? Šetří to místo a funguje to tak kam až má paměť šahá. Jen nevím... Označí se ten příspěvek ostatním jako nepřečtenej, aby si ho všimli?
Pokud mě paměť nešálí, tak se to ukáže jako přečtené.
pokud updatneš svůj poslední příspěvek tím že ho mergneš s dalším hned potom tak se jako nepřečtený ukáže jako poslední nepřečtený ostatním
Myslím, že by nebylo od věci opravit Dailymotion: série 1-4. Pinkiesmile
http://bronies.cz/Stranka-download
^Tohle tu už zmíněné při nejmenším jednou bylo. Ale ještě se nikdo nerozhoupal to opravit. Rainbowlaugh
A když už jsme u těch errorů, které se stále nikdo nenamáhá opravit- už by to vážně chtělo přepsat "Dceřinná", co je na hlavní stránce, na "Dceřiná", jak zmiňovala už před nějakým tím pátkem Ebženka. Je to docela hrubá chyba a když je to tam ke všemu napsáno 10× (nepřeháním, to je přesný počet), tak to působí dost blbě. Nic proti občasnému derpu, ale mmmnope. Derpytongue2