Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
DaveL ano to je pravda, když se napíše nějaká blbost, která to znovu rozjede, ale pokud jde o regulérní příspěvek, tak se tu již párkrát kdysi stalo, že dostali %
@DoktorPetr: "regulérní příspěvek, tak se tu již párkrát kdysi stalo, že dostali %"

Konkrétní příklady prosím, kdy někdo neoprávněně dostal warn za oživení starého vlákna! Jinak je to stále "jedna paní povídala".

Tvůj vlastní prohřešek na toto téma je starý více než půl roku a vypršel letos v květnu. Máš nějaký rozumný důvod, proč jsi čekal s připomínkou skoro rok?
Já za tímto pevně nestojím. Zažil jsem jeden případ a jeden jsem slyšel. Já se ti omlouvám, ale bohužel nemohu přesně objasnit, co se tehdy stalo, protože údaj byl smazán (resp. Příspěvek) a onen mód tu již také nemoderuje. Je mi líto Jamisi. Řekl jsem několik, tak tím několik myslím dva, promiň za špatné vyjádření.

Ale nastíním situaci, jak to bylo, ale přesná slova v tu chvíli říci nedovedu: Více méně jsem byl cca měsíc ani ne na fóru a tak jsem bloudil sem a tam po různých vláknech. Narazil jsem na nějaké vlákno, které mě již jménem zaujalo. Vstoupil jsem do něj a přečetl si o co jde. Ani jsem nehleděl na poslední příspěvky, jak mám od té doby ve zvyku a napsal svůj názor. Cca dvě nebo tři věty, které se podle tématu mohli již opakovat, ale to jsem netušil že... Den na to přijdu na stránku a mám 5 bodů za nějaké oživení starého vlákna nesmyslem. Jak já vždy řeším, proč se to tak stalo, tak jsem kontaktoval onoho človíčka. Po klidné otázce jsem dostal přesvědčující odpověď na kterou jsem již nedokázal nic vymyslet.

Druhý, který jsem už jen slyšel se odehrál v podobně nastíněných situacích.

A proč jsem se o tom nezmínil dříve. Nu, protože to jsem bral jako uzavřenou záležitost a necítil jsem chuť se tu nějak hádat. Nemám potřebu dostat ban a nějak poslouchat nějaké další výhružky či tak. Mám zkrátka na toto vše svůj názor, který neříkám. [spoiler: Nechci ban.]

Ale více méně mi jde hlavně o předělání warn systému - přidání nějakých warn textů (jak je třeba spam atd...). Ostatně já bych ani to oživení v mém případě neřešil. Tam bych stál akorát o změnu znění. Třeba oživení vlákna nesmyslem, nebo nesmyslný příspěvek v nesprávném vláknu nebo tak nějak.
Vypnout ty tapatalkový podpisy by byla skvělá věc.
V konfiguraci jsem to nenašel. Možná to v MyBB nejde, nebo máme starou verzi toho pluginu. A nebo jsem slepý, třeba to flaiming najde Rainbowlaugh Je ale třeba brát v potaz, že tapatalk to posílá normálně jako součást příspěvku a staré verze tapatalku toto nastavení úplně ignoruji. Ze strany fóra není žádná možnost, jak to přímo zakázat, tohle pouze řekne mobilům, aby to nedělaly. Taktéž to neodstraní podpisy z již existujících postů Twilightsmile
@DoctorPetr: Shrnu to co píšeš. Nelíbí se ti chování móda který zde již není, odkazuješ se na příspěvek který již neexistuje a uvádíš podobnou zkušenost někoho neznámého, opět bez daného příspěvku.

Takže nemáš naprosto žádné podklady se kterými můžeme pracovat, kouknout se kde jsme udělali chybu, jen povídačky z druhé ruky (a rok staré).

Vysvětlení jak se daný warn používá jsi již dostal, jakmile přijdeš s konkrétním postem/případem kde si myslíš, že jsme se zachovali špatně - napiš. Určitě to prověříme a pokud usoudíme že byl tento warn zneužit, tak s tím něco uděláme. Ale takhle? Dyť se nemáme o co opřít.

P.S.: Krásně se snažíš vyvolat paniku - Já dostanu ban když se zeptám! - ukaž mi někoho, komu se to stalo prosím.
Dobře dobře. Takže abych to řekl jinak ale stejně myšleno jako před tím:

Řekl jsem to co jsem chtěl. Řekl jsem také že ano, že nemám přesné informace se kterými můžete pracovat - i kdybych je měl nechci aby se to řešilo. MBitte je dávno pryč. Já to nechci nijak rozebírat protože % z toho již nemám a nějak po nich netoužím.

Teď k té panice Corwine: Řekl jsem tohle Mám zkrátka na toto vše svůj názor, který neříkám. [spoiler: Nechci ban.] Tak teď ti řeknu jak jsem to myslel: Myslel jsem to tak, že každý máme názor. V tom mém případě s jistými věcmi nesouhlasím, ale chci si je nechat pro sebe, buď z důvodu že dotyčné osoby mám rád nebo z toho pravděpodobnějšího případu nechci řešit věci, za které by jsem já nebo někdo jiný dostal další warn body, protože jsem někde něco napsal nebo jak jsem si s chutí zapamatoval z jisté nedávné události "napadl někoho." Corwine: Opravdu nechci dělat žádnou paniku. Pomůže to? Ne. Řekl jsem že mám na věc vlastní názor a nechci ho říkat, protože bych se nevyhnul jistým věcem a jistým lidem a v tomto případě bych mohl se dostat zase do nějakého problému s vedením a ty už jsem si tady nějaké zažil a nepotřebuji se do nich zase dostávat.

Ještě jednou připomínám ano napsal jsem něco, co nemá žádnou informační hodnotu a i kdyby se v tom někdo začal šťourat, já zkrátka odmítám řešit warn. Já chci v původním smyslu návrhu - že je divné mít název "oživení starého vlákna nesmyslem." Staré vlákno = archivované vlákno a tudíž by nemělo se do něj psát. Pak jsem položil návrhy. A zmínil se o této události, která i tak se může vzít stranou protože to tu nechci řešit.
OK, tohle začíná zavádět shitstormem. Další tvé odpovědi do PM prosím.

Vysvětlení warnu Oživení starého vlákna NESMYSLEM:

Staré vlákno == více jak půl roku neaktivní (kupříkladu o tvorbě brony muzikanta).
Nesmysl = "Nádherná hudba."
Normální příspěvek = "Tento muzikant opět obnovil svojí tvorku - koukejte, má nové video! <link na video>"
Oživení starého vlákna nesmyslem:
Do půl roku mrtvého vlákna napíšu "Nádherná hudba" == Warn

Pokud jsi dostal tento warn za něco jiného, jedná se o chybu moderátora == potřeba původní post a posoudit.

Warn má stále smysl, sám jsi napsal že nemáš přesné informace == případ uzavřen.

P.S.: Další posty na toto téma bez konkrétních případů kdy byl warn zneužit považuji za spam a podle toho potrestám.
(03.09.2014, 20:58)madA12345 Napsal(a): [ -> ]V konfiguraci jsem to nenašel. Možná to v MyBB nejde, nebo máme starou verzi toho pluginu. A nebo jsem slepý, třeba to flaiming najde Rainbowlaugh Je ale třeba brát v potaz, že tapatalk to posílá normálně jako součást příspěvku a staré verze tapatalku toto nastavení úplně ignoruji. Ze strany fóra není žádná možnost, jak to přímo zakázat, tohle pouze řekne mobilům, aby to nedělaly. Taktéž to neodstraní podpisy z již existujících postů Twilightsmile

Co takhle to zakázat v pravidlech? Pinkiesmile (Samozřejmě by se nedalo trestat zpětně, ale nějakých 10%-15% za tapatalkový podpis by se dávat mohlo)
Jsem zásadně proti. Pokud někdo bude mít obří/vulgární či jinak nevhodný tapapodpis, tak proti tomu zakročíme. Ale rozhodně odmítám trestat uživatele, že jim jejich software na konec každé zprávy automaticky dá:
Odesláno pomocí mého šikovného sýru...
Nope.