Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ďakujem Intrixi. Môj život je už o niečo viac uprataný.
Nic ve zlém lidi,ale to pravidlo zákazu lehkého gore mi příjde trochu na hlavu,spíš bych to zmírnil pouze na nutnost otagování takového obsahu.Na YT vychází celkem dobře zpracované videa a člověk se kvůli (dle mého) banalitě nemůže o video podělit s fandomem.V dnešní době člověk vídá věci mnohem horší v podstatě všude,ať už na internetu,televizi či hrách.
Argument tipu.... Na stránkách tu máme i menší členy,které by jsme měli před takovým obsahem chránit apod. Beru jen v případě,že se jedná o R34/NSFV obsah.Sakra i já jsem byl malej ( ted to zní že jsem stařec Ajsleepy )  a stejně jsem se dívál či hrál mnohem horší věci,než za které se tu hází občas warning,v tomhle se děcka co vím nezměnili.  spike NOO

EDIT:Teď mě napadlo,že určení co je leké gore a těžší je dost individuální a jeden to může hodnotit jako těžší a druhý stále jako lehké.. Jistě by šlo i pro tohle nastavit "laťku" přípustnosti.
LightDeshi, někteří bronici jako ja GORE nemusi a nebo ho dokonce nesnáší. Ja jsem jeden z nich a nemám to rád. proto by bylo dobrý kdyby tebhle opsah byl označen furt jako GORE, pro ty lidi co se toho chtěj vyhnout.
Máš pravdu, že určení hranice je hodně individuální záležitost. V tom je jádro pudla. Každý má jiné měřítko a daný obsah u něj vyvolává různé reakce, tak prostě nejde vyhovět všem.

Pokud máš na mysli to video o Applejack, tak pokud si dobře pamatuju, tak tam zrovna (pod spoilery je popis oněch závadných GORE scén- odkrývat na vlastní nebezpečí!) [spoiler: v jedné scéně leželo jen pár zakrvácených těl, což by se asi jako "lehké" gore dalo definovat. Následuje pár kusů těl, to už je horší, ale o něco později tam byla scéna, kdy mane 6 střílí do utíkajících poníků, což končí tím, že přímo před kameru spadne jeden z nich s vystřeleným okem... a to už na nějaké "lehké" gore jen tak neuhraješ. ] Sice už skončila doba someona, kdy jsi se na poníka nesměl pomalu ani podívat, aby náhodou nedostal záchvat, ale i tak je to nebezpečné téma a sám sis určitě všiml, jak jsou někteří lidi citliví na jakoukoliv zmínku o násilí na poních, což může způsobit další shitstormy a konflikty.

To inkriminované video tam už navíc zmíněno bylo. Jen nebylo přímo postnuté na fórum, pouze tam byl warning, že obsahuje gore, + návod, jak ho případní zájemci můžou najít. Podobným způsobem se tu už tyhle sporné záležitosti řeší nějakou dobu.
Já ještě přidám, že jde i o vnější prezentaci. Vedení fóra se oficiálně distancovalo od R34/Gore, aby se zmenšila šance průšvihů a kontroverzí, což je velmi rozumný krok. Dokážete si představit, co by se stalo, kdybychom tu sdíleli něco potenciálně nevhodného a nějaký bulvár by se na tom svezl?

Bohužel to s sebou přináší drobné komplikace se sdílením zajímavého obsahu, ale ti, co chtějí, si cestu najdou vždycky. (Třeba pisálci a překladatelé už tradičně používají soukromé zprávy pro šíření fanficů, které nejsou family-friendly.)
Podstatné tu bylo řečeno, dodal bych akorát, že za takovéto video by jiní moderátoři byli schopni dát i plných 70%, mnou udělené varování až tak velké není, na fóru tě nijak neomezuje a do nějakých závažnějších následků (ban) to má ještě daleko Twilightsmile
Na Antosikovy prednasce byl zjisten zavazny fakt v ramci ceskeho pravniho systemu: Dehonestace znacky, napriklad gore\r34 tvorbou muze vest k pokute 100.000 Kc a odneti svobody na par let.

CZ\SK bronies z.s. a bronies.cz se striktne distancuje od jakekoliv zavadne tvorby
Chci se zaptat, Kdy sprovozníte mapu členů, docela se mi potom stízká
W8 M8, takhle jsem zjistil, že má cenu u mě dělat srazy Rainbowlaugh Náhodou to vážně bylo užitečné.
@Blesk: Nevím už, kdo (asi madA) psal, že v novější verzi fóra už tato funkce není podporována či co, takže by to asi byl problém...
Approved, takhle jsem zjistil jak moc daleko je odemě nejbližší brony Rainbowlaugh