Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
během dneška mi několikrát vyskočil problém s ngixem, nenahrávali se obrázky, css. dělalo mi to z různých lokalit
@intrix: přiznám se, že jsem si také ničeho nevšiml... výpadek server nezaznamenal.
Omlouváme se za krátký výpadek na straně hostingu fóra - po nahlášení vyřešeno.
Jdu opět otravovat, že by se mohlo alespoň zjistit, proč na TpTlku nefunguje zobrazování valné většiny profilů. Pokud bude málo dobrovolníků na testování (o čemž ale pochybuji Rainbowlaugh), nabízím se. Dík Twilightsmile
Tento problém mám stále, kedže som stále neaktuaoizoval z verzie 4.9.5
A madA hovorí, že to nevie vyriešiť a že jemu to ide Rainbowlaugh Tím to pre mňa skončilo Rainbowlaugh

Odoslané z Equestrie.
Už to tu asi bylo několikrát zmíněno, ale i tak si rýpnu. Vadí mi prostý fakt, že se offtopic hry zobrazují na hlavní stránce. Např. nějaký tvůrce zveřejní povídku, jenže kvůli přispívání ostatních členů do spamovacích vláken se jeho příspěvek mnohem rychleji ztratí, případní náhodní čtenáři(kteří dle mého názoru tvoří podstatnou část) si ho prostě nevšimnou. Já vím, že určitá skupina lidí na fórum chodí jen kvůli nim (teď se nenavážím do RP, ty jsou něčím jiným a rozvíjejí kreativitu), ale dle mého je to škoda.
OT hry jsou na hlavní stránce reprezentovány pár odkazy úplně dole. Sekce s tvorbou jsou mnohem výše.
Teď sem si uvědomil, když už mám asi desátý avatar za pár dní, nechtělo by to nějáká pravidla vztahující se na avatary? Já vím, platí na ně "Hej, použij rozum" ale na druhou stranu není v nich přímo stanoveno co můžu a nemůžu použít jako avatar. Teoreticky kdybych si tam dal reklamu na něco tak by my to prošlo protože se pravidlo zakazující reklamy vztahuje jen na podpisy a údaje, nikoliv na avatary. Napadlo mě že bych si totiž dal nějákou loli jako avatar a nechal ho tak ale zase 90% warningu je 90% a nechci riskovat.
K tomu se dá skutečně říct jen používejte rozum. Samozřejmě, že se veškerá pravidla vztahují i na avatary, za frázi "to platí i pro" nikdo nebude vypisovat všechna možná umístění. Viz první pravidlo.
Mne stále pripadá, že za používajte rozum sa dá skryť čokoľvek Rainbowlaugh Ale prípad, kedy sa to stalo sa asi ešte asi nestal.