Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Mám tu technický problém. Logo bronies.cz se mi pořád zobrazuje to staré. Nevím, jestli jsem toto nasměroval do správného vlákna, ale chtěl bych to někam napsat.
zmáčkni ctrl+F5 to by to mělo vyřešit
Hmm... po tom co jsem si přečetl to drama ve sbírce pro DaveLa tak mě tak napadlo. Nebylo by dobré přihodit do pravidel něco na způsob tohohle?
Citace:Posting of anyone’s personal information other than your own without permission is prohibited. This includes name, street address, email address, IM screennames, etc.
- Vyjmuto z FimFiction

A nebo to spadá pod útoky na uživatele?
Celé to vlákno teď spíš těžce spadá pod "používejte rozum." Trochu to tam přerostlo.

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Takže jak tedy? To si můžu na někoho vyzradit citlivé informace a být v suchu? Rainbowhuh
Tento případ ti ošetřují platné zákony ČR.
Případ který zmiňuješ je výjimkou, kdy DaveL velké množství informací nasdílel a samotné to vlákno je celé tak akorát ready for lock.
Používat rozum. Pokud to přejde přes určitou hranici (což neurčuje jednotlivec), tak nazdar. Takže když někam dáš citlivé informace, tak v suchu fakt nebudeš. Pokud prozradíš, že někdo měl k obědu koprovku, a ten někdo se pak bude strašně vztekat, tak v suchu budeš.

Například.
Z doterajšej diskusie vo vlákne hodnotenia loga som zistil, že na našom fóre sa striedajú dva typy log. Umelecké od autora z umeleckej sekcie, ktoré sa zvyčajne nepáči väčšine, ale naopak ľuďom z umeleckej sekcie, alebo jednoduché res. neumelecké od obyčajného užívateľa, ktoré sa zas páči väčšine, ale vôbec nie ľuďom z umeleckej sekcie. Z oboch typov sú samozrejme výnimky (vznikne pekne logo od umelca alebo hrozné od obyčajného užívateľa).
Týmto smerom chcem podotknúť, ako krásne je vidno chápanie moderného umenia v dnešnej dobre širokou verejnosťou a ľuďmi čo sa vyznajú v umení.
Ja si osobne myslím, že dnešné umenie nesmeruje moc dobrým smerom a teda ani logá od našich umelcov. Verím, že viacero užívateľov so mnou súhlasí, ako aj nesúhlasí. Rešpektujem názor našich umelcov a aj zapojenie do tvorby log. Jediné, čo sa mi nepáči je, že tieto logá ostávajú na hlavičke fóra dlhšie ako logá od iných užívateľov. Kedže sa môže zapojiť každý, príde mi to trošku nefér, že niekoho logo má byť dlhšie ako niekoho iného. A je jedno, či je to super spravené, alebo zlé. To, že bola vyhlásená nejaká súťaž, som ani nevedel a aj keby som tam poslal nejaké obyčajné logo, neprešlo by to výberom, ktorý bol organizovaný umeleckou sekciou. Kto by medzi svoje výtvory pripustil nejaké "zlé" od neumelca?
Som nerád, že vedenie fóra podporuje túto iniciatívu. Nemám na mysli predbehnutie poradovníka pri nejakej veľkej akcii ako GalaCon alebo CzEquestria, ale predlžovanie pobytu loga na hlavičke výlučne vyhraním neoficiálnej súťaže nejakého užívateľa fóra.
Navrhujem teda buď úplné zrušenie týchto výsad, alebo vznik nejakej oficiálnej súťaže usporiadanej vedením fóra za nejakých normálnych podmienok (Aby sa nestalo, že vznikne každoročne nejaká súťaž o logá, a preto by nemali normálny užívatelia možnosť mať svoje logo na fóre. Alebo aby sa mohlo hlasovať. atď.) a upovedomenia užívateľov zmenou prvého príspevku vo vláknetvorbe loga.

Tento celý problém nerieši, ale uspokojivo zakrýva program Stylish a plugin od Dawnflasha čo je krásna pomôcka, keď sa niekomu nepáči aktuálne logo alebo chce mať doživotne pokoj.
Ďakujem za pozornosť!
Malá poznámka: soutěž nebyla soutěž a byla vyhlášena, protože žádná loga nebyla. Zas z toho nedělej uměleckou mafii.
@Alexan: tady je jeden zasadni problem - nektera loga tam vysela mesic, protoze neexistovala zadna jina. Pokud zaridic flow kvalitnich log, ktera splnuji pravidla, tak budiz. Ale toto je problem a radi jsme odsouhlasili to, ze loga od lidi, co se dali dohromady a obetovali tomu cas a poskytli loga s danou tematikou, budou vyset o nejaky ten tejden dele.

Kritika umeni je irrelevantni - na Draci.info probihal ted vyber obrazku do kalendare. Ty obrazky ve valne vetsine byla mistrovska dila na nase pomery, a vysledny mix byl docela zajimavy, ze nektere majstrsticky neprosli zatimco vice simple ano.

A ano, "soutez" byla vyhlasena. Pokud nectes forum, tak s tim se tezko neco udela Rainbowlaugh