Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
@Andarstante: Bany a vedení fóra se probírají pořád Twilightsmile na tom se za ty roky nic nezměnilo. Moderátoři udržují fórum na přijatelné úrovni pro většinu fanoušků, což se některým nelíbí a tak proti tomu brojí. Pokud poruší pravidla závažným způsobem, hrubě, či opakovaně, jsou zabanováni.

Historie se opakuje pouze v tom smyslu, že tebou odkazovaná konverzace zmiňuje toho "ukřivděného" uživatele, který škodil tehdy a byl potrestán varováním. Nepomohlo to, byl zabanován. A fakt, že se pokouší škodit dál i na srazech (kde dostal rovněž ban) jen potvrzuje, že jeho ban zde byl správným řešením.

A ano - jde o velmi vypovídající případ toho, že zabanování podobných osob je správné rozhodnutí. Pokud se někomu nelíbí, že místní diskuzi nelze beztrestně otravovat, nechť se realizuje jinde - má na to celý Internet (teda kromě míst, kde za podobný přístup taktéž schytá ban).
Ahoj, mám menší návrh který není tak důležitý ale proč ne, návrh je jestli by tu nešel přidat nějaký tmavý režim nebo i custom do různých barev prootže někdy když si sem překliknu tak mě vybouchnou oči  Rainbowlaugh


Jestli tu už něco takového je tak se omlouvám  Twilightblush
Není to možná zcela univerzální řešení, ale sám používám rozšíření Dark Reader a to mi tenhle problém vyřešilo dostatečně a nejen na tomto webu.

(Addon pro Firefox | Addon pro Chrome)
(15.05.2022, 22:03)Alkel u3 Napsal(a): [ -> ]Není to možná zcela univerzální řešení, ale sám používám rozšíření Dark Reader a to mi tenhle problém vyřešilo dostatečně a nejen na tomto webu.

(Addon pro Firefox | Addon pro Chrome)

Juu skvělé díky právě si zachránil moje oči které už teď dost trpí kvůli špatnému vidění bez brýlí  Pinkiesmile Rainbowlaugh
V návaznosti na https://bronies.cz/Vlakno-Novinky-na-Bro...#pid628567

Jak sem už nechodím každý den, tak mi starší příspěvky snadno utekly, to se teď už nestane Twilightsmile odkaz na poslední příspěvky se dá samozřejmě snadno upravit na libovolný počet dnů.
Ohledně https://bronies.cz/Vlakno-Novinky-na-Bro...#pid629051 , trochu mě překvapuje, že už se to neudělalo předtím Rainbowlaugh
Kolik těch účtů +- bude?
Prozatím bylo promazáno cca 600 účtů, dalších přibližně stejný počet půjde v druhé vlně.
(22.02.2024, 23:22)Fun1k Napsal(a): [ -> ]Ohledně https://bronies.cz/Vlakno-Novinky-na-Bro...#pid629051 , trochu mě překvapuje, že už se to neudělalo předtím Rainbowlaugh

Tak on nebyl moc důvod se tím zabývat. Ale jelikož fluktuace účtů už tu není tak vysoká a reálně kdo chce lurkovat, tak registraci nepotřebuje (s registrací se neodemkne nic, co by nebylo vidět veřejně).

Teď nastal čas trochu uklidit a ulevit dotazům na databázi Twilightsmile