Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nevím zda-li to vůbec jde upravovat, ale v "Další kontaktní informace" v nastavení profilu kde je ICQ, AIM, MSN a Yahoo, dal bych tam i Skype jméno.
V seznamu přátel, by mohl být i seznam lidí, kteří si přidali vás.
Teď když se v sekci "představte se" automaticky zamykají témata, tak bych nechal alespoň autorovi tématu možnost změnit svůj úvodní příspěvek.
Black_Dashie_Cat & DrakeDamage: To by nebylo špatné, nicméně by to chtělo udělat přes myBB plugin (aby nebyl problém s aktualizacemi myBB). Bohužel se mi ale žádný takový nepodařilo najít...

Foxter: Nějak nevím, jaký by to mělo smysl...
Když někdo napíše stručné představení se a později se ho rozhodne doplnit.Nebo se třeba něco změní,tak to chce přepsat.
Tak si to napíše do svého "Bio" v profilu. Jako já.
Do Bio se nedaj psát komentáře. Na mnoha fórech to funguje tak, že je hromadný vítací vlákno, kde se to odbude stručnějc a zvlášť je skutečnej představovací příspěvek, pod kterej píšou lidi, co toho člověka znaj, něco o něm. A na to bejvá v profilu odkaz. To je podle mě praktičtější řešení.
Já bych možná jen oddálil autolock na 1 měsíc- do tý doby si každej rozmyslí, jestli chce ještě něco napsat, a poté by to už fakt nemělo smysl.
Ono je to fórum pro představení a uvítání do fóra. Déle, než 1 měsíc už to nemá smysl. To, co tam bylo si asi ostatní zapamatují, pokud bude dotyčný aktivní, a pokud tam napsal třeba nějaký koníček, můžou mu napsat PMku, jestli jí stále provozuje. To platí i pro nové, co přišli až po uzamknutí jeho tématu.
Jj, fórum k představení spouží, jak název napovídá, pouze k prvotnímu představení. Další info o uživateli může psát do svého profilu.