Bronies.cz

Úplná verze: Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nesouhlasím. Proběhlé srazy by se možná hodily, ale Jiné srazy mají také význam. Jdeš na koncert a chceš se zeptat jestli tam taky někdo nepůjde? Budeš na nějakém festivalu a chceš tam potkat nějaké bronies? Nejedná se primárně o Bronies sraz, ale své místo to tu má.
Jaj fakt ... moja chyba ... nejsou primárně pořádány jako brony srazy. ... to som zle precital, tak potom aspon to posuvanie hotovych akcii. Ak ma do toho pristup aj skupina oficialnych organizatorov tak by to vsetko aspon nepadlo len na hlavu adminov a modov.
(29.11.2012, 12:01)Legeden Napsal(a): [ -> ]...tak potom aspon to posuvanie hotovych akcii...

Hotovo, viz http://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy Ajsmug
Není tam dovoleno zakládat nová vlákna, pouze přidávat příspěvky.

Vlákna tam budou postupně přesunuta...
Šla by snížit povinná čekací doba na psaní příspěvků po sobě, třeba pro stále ověřelé uživatele? Většinou otvírám víc tabů najednou a pak je postupně probíráma komentuju a docela bych to uvítal, kdyby to šlo Pinkiesmile
Antošík: Už se to tu řešilo a ta doba se dokonce zkrátila. Problém je se zatížením databáze. Kolik by stál hosting, kterej to utáhne? Třeba bysme se na to složili.
Bejvá celkem běžný, že uživatelé můžou přispět na provoz serveru a za to dostanou nějaký výhody. Nenapadá mě, co by to mohlo bejt tady, ale třeba by to fungovalo.
(29.11.2012, 23:40)Antošík Napsal(a): [ -> ]Šla by snížit povinná čekací doba na psaní příspěvků po sobě, třeba pro stále ověřelé uživatele? Většinou otvírám víc tabů najednou a pak je postupně probíráma komentuju a docela bych to uvítal, kdyby to šlo Pinkiesmile

Už se to snížilo z 60s na 30s, viz http://bronies.cz/Vlakno-Pripominky-a-na...5#pid66115
Myslím, že půl minuty na jeden příspěvek už není tak hrozné, pokud tedy nepíšeš do každého jedno slovo... Ajsmug


Xeelee: Viz http://bronies.cz/Vlakno-Pripominky-a-na...8#pid66018
To zatížení DB je hlavně při hledání, omezení psaní nových příspěvků je především kvůli botům a spamu- sem tam se tu nějaký bot objeví a opravu by nebylo dobré, kdyby mohl bez omezení spamovat fórum jedním příspěvkem za druhým... Pinkiesmile
Registrovaní nemůžou před ponifikací (20 příspěvků) smazat svý hlasování v anketách?

Opravdu bronies používaj vyhledávání tak často, že je potřeba mít tak vysokej limit? Tu nepěknou hlášku vídám skoro vždycky, když nezadám ten správnej dotaz. Co zkusit snížit limit na 15 sekund a zjistit, jestli to bude mít vliv na zatížení databáze?
Myslím, že to není třeba. Od snížení limitu jsem se už s ním nesetkal Pinkiesmile
(30.11.2012, 23:04)Xeelee Napsal(a): [ -> ]Registrovaní nemůžou před ponifikací (20 příspěvků) smazat svý hlasování v anketách?

Co zkusit snížit limit na 15 sekund a zjistit, jestli to bude mít vliv na zatížení databáze?

Ne, nemůžou.


Všechny limity už byly sníženy minimálně o polovinu.
Aktuálně máš 20s na hledání a PM, 30s na příspěvek.

Myslím, že vést tu diskuzi, zda to bude 20s nebo 15s je asi zbytečné.
Nevím jaký názor na to má Flaiming, ale já si myslím, že to již bylo sníženo dostatečně. Ajsmug