Bronies.cz

Úplná verze: Různé...
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
To je drsné Rainbowlaugh vypadá to jako zvláštní Pinkie Rainbowlaugh
vypadaj jako velmi zrůdně mutovaný koně z nějaký radioaktivní zóny a proto se mi hrozně líbí
Kopečková pouť v Letohradě
Special za 400 příspěvků
Kdo byl v Letohradě na pouti? Na takzvaný Kopečkové pouti? Já jsem si to tam hodně užil. A co vy, byl tam někdo?

Tak já byl v pátek v 16 hodin na pouti a našel jsem tam tohle:

Hrníčky s potiskem MLP mane six
Potom balonky Pinkie Pie
[Obrázek: 2015-05-15%2017.23.24.jpg]
[Obrázek: 2015-05-15%2017.27.31.jpg]

Ještě nějací plyšáci. Srst měli dobrou, CM taky jenomže co bylo strašné byla hříva.
Rarity: měla hřívu do fialové ne do modré.
Rainbow dash: Strašný, hřívu měla jenom jednu barvu a to červenou. A já jsem si říkal kde jsou ostatní barvy.
Pinke Pie: vypadá ze všech nejlíp. růžová jak má být.
a tet to nejhorší z čeho mě krváceli oči byla Twilight: její hříva měla 2 barvy červenou a bílou. To jako fakt? Bíla a červená? Místo aby tam byla modra, fialová a ružová.
Flutershy a Applejack tam nebyli.
[Obrázek: pon%C3%ADcivletohrade.jpg]
A ještě schovaná Twilight, moc mi nešlo jí ukázat úplně protože byli tam na těsno, no a je tam vidět trochu i červená hříva.
[Obrázek: 2015-05-15%2016.25.11.jpg]

A nakonec co se mi ze všeho líbilo nejvíc tak je tohle a samozřejmě jsem to hnedka koupil. Nevím co se vůbec děje ale poslední dobou nějak vykupuji věci co jsou už poslední. Rainbow dash co mám od firmi TY tak byla poslední no a tet tohle. málem mě to mohli hned před nosem vyfouknout. Až tak blízko to nehrozilo aby mi někdo něco vyfoukli před nosem. Ono totiž, koukalo se tam malé dítě a její maminka se jí ptala jaký chce... jo už to prozradím a stejně jste už otevřeli spoiler. ..jaký chce polštářek a já jsem si říkal a do prdele. A řekl jsem prodavačce že ho beru no a mám ho. HURÁ mohl jsem si potom oddichnout, až tak blízko jsem teda nebyl. myslím si že jsem ho koupil na poslední chvíli. než jsem ho koupil tak jsem chodil po celé pouti a zjišťoval kde co ještě je z MLP:FIM, taky jsem tam vyděl u balonku nějakého modrého alicorna a jeho CM byl motýl. Tak jsem tam chodil asi hodinu a něco a potom jsem se vrátil až tam kde byly polštářky a udělal jsem to co jsem chtěl, koupit ten polštářek a od tet je součástí mé MLP:FIM zbírky. Kdybych mi to někdo vyfouknul, tak by mě to dost mrzelo.
[Obrázek: 2015-05-15%2018.12.01.jpg]
druhá strana
[Obrázek: 2015-05-15%2018.11.50.jpg]
blesk1j_CZ: Jo ty plyšáky jsem viděly často v malích kamených krámech nebo větnamců Rainbowlaugh Poutě a také je mají často Rainbowlaugh FS a AJ jsem viděla také.... ty vypadají dost dobře.. Jen FS má takou o dost světlejší žlutou někdy Rainbowlaugh Ale jde to... Je to prostě taká levná varianta podle mě pro ty co si jiné nemohou dovolit nebo na umlčení děcka ^^""
Jinak těhle plyšáků jsou dvě druhy Rainbowlaugh Jedny norm a druzí řechtají Rainbowlaugh Ti se podle mě za to jak vypadaj oplatí více x'DDDD Ani jednoho nevlastním tak více neposoudím Rainbowlaugh Rainbowlaugh Rainbowlaugh Ale daj se často někde sehnal obě varianty od 70Kč Rainbowlaugh hehe... Rainbowlaugh
Jinak podobný polštář mám také Rainbowlaugh Daly se koupit v obchodě "Pepco". Ještě tam snad jsou :3 A několik druhů bylo Rainbowwild
Tak ta deka nemá opravdu chybu. Hned bych ji chtěl mít doma. No jo, ale kde vzít těch $20 000 dolaru, za které se vydražila deka minulý rok.

http://whiteheather.deviantart.com/art/E...-533722951
Tohle se mi zjevilo na Facebooku dneska:

Kniha My Little Brony: An Unofficial Novel about Finding the Magic of Friendship

Link: http://www.goodreads.com/book/show/25159...ttle-brony

[Obrázek: 25159360.jpg]
Možno od veci, ale neviete, kde by som na Slovensku (resp. v Česku, ak by to bolo u nás najhoršie) zohnal nejaké G3 pone? Na bazoši je plná Mária buďto Newborn Cuties (to ani zacelestiu nechcem) alebo tých poondiatych Pet Shop kreatúr (ktoré sú samy o sebe hnusné).
(18.06.2015, 13:15)Gary_Nu_Mane Napsal(a): [ -> ]Možno od veci, ale neviete, kde by som na Slovensku (resp. v Česku, ak by to bolo u nás najhoršie) zohnal nejaké G3 pone? Na bazoši je plná Mária buďto Newborn Cuties (to ani zacelestiu nechcem) alebo tých poondiatych Pet Shop kreatúr (ktoré sú samy o sebe hnusné).

G3 malicke figurky alebo vacsie cesacie pone ? 
paradisa: tie česacie, konkrétne zháňam Rainbow Dash a Minty, lebo sú moje obľúbené v G3 seriáli. Idem si robiť prvú MLP zbierku a chcel som začať niečím netradičným. Ak by sa mi podarilo zohnať tieto dve, tak potom by som si zháňal už len G4, lebo G3 je problém zohnať aj v USA...