Bronies.cz

Úplná verze: Různé...
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
OBROVSKE slevy na WeLoveFine!!

Napr. figurka chromove derpy jen za 9 USD

http://www.welovefine.com/sale/y/sale-1-10.html

Rad bych si tam objednal chromoveho Vinyla, ale to postovne je 12.30 USD, tak jedine s nekym rozdelit a objednavku dat pod 22 USD aby nebyla Clo/Dan.
(03.01.2016, 12:25)Melgarh Napsal(a): [ -> ]OBROVSKE slevy na WeLoveFine!!

Napr. figurka chromove derpy jen za 9 USD

http://www.welovefine.com/sale/y/sale-1-10.html

Rad bych si tam objednal chromoveho Vinyla, ale to postovne je 12.30 USD, tak jedine s nekym rozdelit a objednavku dat pod 22 USD aby nebyla Clo/Dan.

Ahoj ja zvazujem tie luna saty... kde by bolo potom teoreticky mozne vyzdvihnutie?
@Paradisa: Na PragoFFest nahodou nejedes? Nebo jsi nekde na trase Derpy-Post (Praha-Pardubice-Brno-Bratislava)?
@paradisa: Na ty šaty si možná dej pozor, taky jsem zvažovala jejich nákup (bohužel Lko už nemají a Mko risknout nechci), ale materiál mě dost odradil. Navíc míry uvádějí jakožto flat, takže jejich střih může dost ovlivnit i to, jak v realitě budou sedět a podle fotky se blbě odhaduje. Na druhou stranu za tu cenu to riziko může stát.
(03.01.2016, 13:43)Melgarh Napsal(a): [ -> ]@Paradisa: Na PragoFFest nahodou nejedes? Nebo jsi nekde na trase Derpy-Post (Praha-Pardubice-Brno-Bratislava)?

Do Bratislavy sa dokazem dostat. Tam by sa naozaj dalo?
@Melgarh: Mohl bys se přidst k odbjednávce? Rainbowlaugh Protože ten Discord keychan je luxusní, a na PragoFFest se dostanu Twilightsmile A takovýho poštovnýho je na věc za stovku škoda.
@Melgarh: Já bych se nejspíše také přidala k objednávce s Luní tažkou ^^ Je boží :3 Ale na ragoFFest se nedostanu a já jsem ze Zlína ^^""" Takže tak... v Praze budem až na Advík co je v létě... Pokud dřív je to težký, ale možná bych se dokázala domluvit s kámošem Pinkiesmile Občas k nám jezdí :3 :3
(03.01.2016, 14:03)Nightmare Mayshi Napsal(a): [ -> ]@paradisa: Na ty šaty si možná dej pozor, taky jsem zvažovala jejich nákup (bohužel Lko už nemají a Mko risknout nechci), ale materiál mě dost odradil. Navíc míry uvádějí jakožto flat, takže jejich střih může dost ovlivnit i to, jak v realitě budou sedět a podle fotky se blbě odhaduje. Na druhou stranu za tu cenu to riziko může stát.

Vdaka za radu. To som si nevsimla, pozeram akurat aj ze su to junior size. A v tých mierach sa nejak nevyznam, vies mi povedat, co z toho potrebujem, ak mam beznu velkost S ? Rainbowlaugh
paradisa: Budeš se muset jedině sama změřit, protože i "blbé" 3 cm dokáží udělat dost paseku zejména při těch materiálech, které na šaty použili, ale jak jsem psala výše -> štřih se na té fotce blbě odhaduje a i když ti můžou "papírově" sedět, tak například pod prsy je můžeš mít těsné (podrobnější míry bohužel neuvádí) a tím pádem se ti budou špatně nosit.

Je to prostě risk a jestli tě těch pár USD nezruinuje, tak bych do toho být tebou možná i šla Twilightsmile.
Tak uz je maji, nove edice Discorda s Fluttershy - vcelku obrovsky set postavicek =)