Bronies.cz

Úplná verze: Cinema 4D tvorba
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Je to převrácené, zkoušel jsem to, ale co se těch modelů týče, tak si radši najdi jiné, všeobecně se chovají v C4D divně. S C4D určitě nekonči, zkus to radši řešit updatem na r16.
Čti o kus dál, riguju Rainbowlaugh
Já vím tohle sem chtěl jenom na takový pokus o obrázek ale hrozně mě to naštvalo Rainbowlaugh pak sem ještě hodinu potom poslouchal uklidnující písničky abych se uklidnil Rainbowlaugh

A pokuď máte nějaké modely které by fungovaly sem sníma Pinkiesmile
Zdravím ano já vím už sem nic nedávám je to tu zaprášené atd ale chtěl sem se zeptat jaké další programy mužu použít pro 4D prostředí a hlavně něco kde se dá pracovat s poníky Twilightsmile ?
1. Myslíš 3D prostředí Rainbowlaugh a za 2. s poníky můžeš pracovat kdekoliv, protože jsou to .obj modely. Takže ti půjde třeba 3DS MAX, MAYA, Blender a spoustu dalších. Ale cinema má oproti VĚTŠINĚ (ne všechny) výhodu a to češtinu. Sice to mozná zní špatně ale v tak složitém prostředí se opravdu lépe pohybuje s rodným jazykem Ajsmug.
Jop myslel sem 3D jen mě zmátlo to že Cinema 4D se jmenuju 4D Rainbowlaugh jinak díky za radu Pinkiesmile a stou češtinou máš pravdu ale ja ji mám nějakou buglou a mam češtinu asi jen na půlku programu Rainbowlaugh
Dá se v tý cinema 4D udělat i krátká animace? nebo to je jen na tvorbu obrázků?
Ano dá a je to docela i lehké Twilightsmile
Netvrdil bych lehké, možná kravinky jo Rainbowlaugh a cinema je LUXUSNÍ NÁSTROJ na tvorbu animací (https://www.youtube.com/watch?v=h9QogLdYv-Q)
Zvládne by cinemu 4D i uplný blbec ?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9