Bronies.cz

Úplná verze: FNAF (Five nights at Freddy's)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Ok ok everypony , jen chci informovat že Scott dal některým youtuberum předběžný přístup na FNAF demo ! ( Jsem línej sem dávat link přes mobil)

EDIT: Scott už vydal plnou verzi na steamu Flutterryay http://store.steampowered.com/app/388090...1_5_9__300
Woooooooooohooooooooooo!!! Hádejte, kdo je zpátky z třítýdenního tábora?!? SecreterceS!
Zatímco jsem na táboře kácela stromy a pořizovala kůly (a postrádala denní přísun wifiny), tady se zjevila jednak nová písnička od Mandoponyho "Noticed", který tvrdil, že už další dělat nebude Rainbowhuh , jednak je tu konečně čtvrtý díl, Smike a TryHardNinja opět společně zapracovali a vytvořili Loutkářovu píseň ("The Puppet Song", ale já jí radši říkám česky).

Copak celý svět čekal na to, až odjedu na tábor?!

Mimoto:
  • nikde jsem si tu nevšimla písničky Make this puppet proud, a ta je přitom tak smutná...
  • četla jsem nějaké debaty o složitosti dílů. Já osobně si myslím, že [spoiler: FNAF3 je dost jednoduchá, ale zase nám poskytuje nový pohled na celý příběh, vyvolala polemizaci o počtu obětí... FNAF1 je na pohled snadná, ale člověk se musí naučit hospodařit s energií (anebo vypnout větrák, ale to se zřejmě nedá). FNAF2 mi přijde dost těžká, protože přece jen - tři průchody do kanceláře, mnoho místností, mnoho robotů s mnoha způsoby chování, hudební skříňka, rozrušující minihry (neříkejte, že když jste dohráli minihru, nezůstala vám v hlavě přes další noc)... No a FNAF4 jsem zatím viděla jen v jednom let'splay, takže zatím moc nemám názor. Dost mě vyděsily minihry (You're broken. We're still with you. Do you still believe it? Twilightoops ) a zaujalo mě, že se tu dá pohybovat, jste v normálním domku, a znova je tu větrák!!!]
Hej! Tady se vůbec nemluví o FNAF4! To jste všichni zamrzli?! Rainbowhuh
Třeba ty tuny nových písniček!
Jo a kdo říkal, že Mando už nás další FNAF písničkou neobšťastní??? [spoiler: on sám Facehoof ]
Takže:
- Mandopony: Noticed, Nothing can hurt me
- Groundbreaking: The Foxy Song, Haunting my dreams
- TryHardNinja: Dream your dream, FNAF4 song
- DAGames: [https://www.youtube.com/watch?v=xhdNa3iy5rw]Break my mind[/url]
- NateWantsToBattle: This is the end, Home
- DAAN999: [https://www.youtube.com/watch?v=ugynF5Kr5KQ]Tonight we're not alone[/url]
- Stagged: Tomorrow is another day
- JT Machinima: We don't bite
- Griffinilla: Creepin' towards the door, Bonnie's mixtape, They'll find you
- ChaoticCanineCulture: You can't escape me
- Trickywi: Painted faces, Children's requiem
- Adam Hoek: The Final chapter

Tak! A je to!

A moje nová teorie je taková: [spoiler: Fredbear's Diner - bite of '87 --> Starší kluci si tak dlouho dělali legraci z uplakaného malého oslavence, až to špatně dopadlo. FNAF4 - noční můra jeho staršího bratra. Purple Guy - otec oběti - zabil starší děti z pomsty. Zbytek je v podstatě stejný.]
@SecreterceS: Zajímavá teorie, nicméně nezapomínej, že otec dítěte to být nemohl, protože pokud zabil starší děti, tak by mezi nimy byl i jeho starší syn, což nedává smysl. Další věc je že zřejmě nejde o bite of '87, protože oběť '87 to přežila, kdežto tohle dítě ne. Doporučuji se kouknout na Game Theory, protože tam je to vždy do detailu rozpitvané.
Jako hra mě FNaF vůbec nezaujaly (ani jsem to nehrál), ale příběh se mi zdá zajímavý a nejvíc ze všeho se mi líbí písničky od TheLivingTombstone, dokonce jsem na jednu udělal 8-bit verzi Pinkiehappy
tady ji najdete: https://www.youtube.com/watch?v=VI1IPJJLiHg
Yay Flutterryay Jsme na tom stejně, dokonce píšeš FNaF víc logicky a ten 8-bit je awesome! Rainbowlaugh V čem jsi ho dělal?
Díky  Flutterryay  Pinkiehappy ten 8-bit jsem dělal ve fami trackeru ( http://famitracker.com ) s rozšiřujícím čipem VRC6 (teď si uvědomuju, že jsem to psal do popisku. Rainbowlaugh) a už mám rozdělanou druhou písničku.
A co si myslíte o tomhle?
[Obrázek: fnafworld.jpg]
Podle mě tohle není roztomilé, protože by to bylo pro menší děti. Třeba teď, když vrah je mrtvý a duše jsou volné, bude teď "bad guy" někdo jiný.
A krom toho: taky vidíte Mangle dvakrát, nebo se mi to jen zdá?
Pinkiegasp  Pinkiehappy  Rainbowlaugh  Facehoof Ó můj Bože tolik roztomilosti!
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21