Bronies.cz

Úplná verze: Arosis - Povídky a překlady
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Anděl......nemůžu ani vyjádřit co cítím. Je to prostě........ smutné, dokonalé, překrásné, požehnané, miluju to, dojímá mě to, nemohu na to přestat myslet a přemýšlet o tom, proklínám to jak je to dobré a mnoho dalších věcí. Prostě z toho nemůžu.
Jedna velice drobná ale zajímavá aktualizace. První z povídek je zpřístupněna ve formátu epub pro elektronické čtečky. Brzy přibudou další.

Zrozeny k přátelství (Google Docs, Epub)
Přidána jedna nezávislá krátká povídka. Ať se Vám všem líbí.

Hříbě a princezna (Google Docs, Epub)
  • I ti nejmocnější a nejsilnější z nás potřebují trochu lásky a útěchy. Jenže kdo jim ji dá? Tag: Ve, Zž
  • Hříbě a princezna
Tak tahle povídka se mi hodně líbila Pinkiesmile nádherně zahřála na duši a na srdci. Pinkiesmile Nádherně jsi zde ztvárnil jak malá klisnička dokáže pomoci i samotné princezně. Přesněji jak malinký človíček dokáže pomoci i někomu velkému, kdo vypadá že pomoct nepotřebuje. vlastně zde ukazuješ jaké to bylo pro Celestii, že si v Twilight našla svou dceru ale i tu malou sestřičku Pinkiesmile že jí to připomnělo dětství s Lunou.Pinkiesmile A hlavně jsi zde ukázal na tu nádheru odkud dostala Chytrušku a proč je tedy pro ní tak moc cenná. PinkiesmileMoc ti děkuji, že jsi udělal povídku O Twilight a že jsi jí věnoval mě Pinkiehappy
Tak a máme tu zas pokračování mého díla Až se setká země s nebesy. Dozví se už Applejack konečně něco o té tajemné kobylce anebo zjistí něco zcela úplně jiného? To vše se dozvíte v nové kapitole s názvem Odpovědi.

Až se setká země s nebesy* (Google Docs)
To, co ze začátku vypadalo jako příběh dvou klisniček, se přelil do příběhu, kde je místo pro více zápletek Pinkiesmile Mám takové tušení, že už vím identitu té tajemné klisny, ale uvidíme, s čím přijdeš Pinkiesmile Každopádně, palce nahoru za obě vedlejší zápletky (i když ta s Twilight a Pinkie se možná za zápletku nedá považovat, ale co už - pěkně to oživilo příběh Pinkiehappy. Už se těším na vyvrcholení povídky Pinkiesmile
jinak tato povídka se mi líbila, hodně jsem se u ní zasmál a hlavně reakce no řekněme, ještě že jsem nepil u toho nic Rainbowlaugh u té Scootie jsi narazil na Těžký život, to mi bylo trošku jasné už od začátku a hlavně s tou větou Rainbowlaugh. Ale rarity zrovna udržet tajemství? Pinkiesmile je pravda vyzná se v lásce, módě atd ale tajemství zrovna moc udržet neumí (sakra furt se směju mám v hlavě tu větu Rainbowlaugh ) jinak ta tajemná kobylka je ten kdo si myslím že Pinkiesmile už není pochyb...[spoiler: sice mi tam na 2% padá ještě Pinkie ale spíše už vidím, že je to FS Pinkiesmile] přeci jen ony odcházely za tmy a derpy ta kobylka dala dopis za tmy Rainbowlaugh no nemůžu se dočkat jak se vyvede ten konec, a jestli bude podotýkáno na tento ship i v dalších povídkách od tebe Pinkiehappy
Tak a jeden příběh se nám uzavírá. Konkrétně Až se setká země s nebesy. Konečně se dozvíme jak to dopadne mezi Applejack a tou tajemnou kobylkou.

Až se setká země s nebesy (Google Docs)
A máš za sebou další kapitolu svého života. Života, který jsi věnoval této nádherné povídce určené pro AJ a [spoiler: Fluttershy], hodně jsem se u této povídky nasmál, zauvažoval nad další kapitolou a u konečné scény mi to vehnalo slzičku do oka. Jednoduše řečeno: nádherně zpracované a teď k dílu: já to věděl ^^ jsem rád, že zrovna tyto dvě kobylky našli svou lásku k sobě, která byla znát už odjakživa Pinkiesmile nádherně jsi popsal emoce obou kobylek ... prostě nádhera.
Drazí čtenáři,
možná vás zajímalo, co budu psát teď, když jsem dokončil další ze svých delších povídek. No, tak už čekat nemusíte. Je tu první kapitola z mého nového díla, které bude tentokrát spíš děsivé a strašidelné.

Prokleti (Google Docs)
  • Stará pověst náhle ožívá a Znamínkoví Křižáci se tak náhle dostávají do situace, ze které nejspíš není úniku. Naštěstí v tom nejsou tak úplně samy, jak by se mohlo na první pohled zdát. Tag: Te
  • Kapitola 1.