Bronies.cz

Úplná verze: Arosis - Povídky a překlady
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ruby, Ruby, Ruby, víc Ruby Pinkiesmile

Zajímavá kapitolka. Už se nemůžu dočkat co naše Ruby vlastně udělala.
Děkuju ti Are.
Co se stalo? Kdy se to stalo? proč se to stalo? jak se to stalo? To jsou otázky které jsem dostal z této kapitoly. Proč se k Twili nedostalo více dopisů? Proč jen jeden? Bude někdy umět kouzlit? Proč umíš psát povídky tak nádherné a tak napínavé a tak, že mám více a více otázek? No.. na to mám jen jednu odpověď, pokračuj Ajsmug
Dnes je tu pokračování příběhu o Ruby a Trixie. Je to daleko delší kapitola a nejspíš vás i v mnohém zaskočí či překvapí. Nejenom, že se nám Trixie ukáže v docela jiném světle, ale ukáže se, že magie nemusí být vůbec taková, jak ji zatím z MLP známe.

Navzdory osudu* (Google Docs)
PS: Toto je dost pravděpodobně na delší dobu můj poslední výtvor. Za pár dní odjíždím na Festival Fantazie a krátce nato na skautský tábor. Psát sice asi budu, ale s příspěvky sem to bude horší. Proto se s vámi prozatím loučím a doufám, že mě budete číst, i když tu nejsem.
PPS: V mém osobním žebříčku je název této kapitoly na prvním místě mezi všemi ostatními z mých povídek Twilightsmile
Další z překrásných tvích děl. Ruby jsem měl rád už od začátku. A ted. Nevím co říct, co napsatl. Jsem prostě moc unešený.

A přeji ti krásné prožitky z Festivalu Fantazie i toho táboru Pinkiesmile. Doufám že si to všechno užiješ a načerpáš další inspiraci pro svou už tak skoro dokonalou tvorbu. Kdysi bych řekl že dokonalou ale když vidím že jsi lepší a lepší už to raději ani netvrdím. Nevím až kam to může zajít.
Drobná reorganizace.
Vzhledem k faktu, že je povídka Drobná a Velká přímým předchůdcem povídky Navzdory osudu, tak byla přesunuta do ní, jako prolog.
Teď to vypadá takto:

Navzdory osudu* (Google Docs)
Jako vždy, dobrá práce Pinkiesmile Ruby i Trixie tvoří skvělou dvojku a jsem zvědav, kam je jejich kroky zavedou Pinkiesmile
povídka se mi velice líbila a jsem rád, že Ruby konečně kouzlila, sice se jí to povedlo jednou ale zachránila tím své "mamince" a sobě život Pinkiesmile. Chudáci vlci Rainbowlaugh místo masa a vody už jí jen živiny a vodu. Snad bude Ruby v pořádku, vím, že bude, ale snad brzy Pinkiesmile. Teď už si pokládám jen otázku.. Dostanou se další den do té říše? nebo jim to bude trvat déle? Dokáže naše princezna pomoci těm oběma kobylkám? (Pro mně twili princezna je i když je ještě unicornem Rainbowlaugh )
jen tak dál Pinkiesmile
Zdravím vás, mí drazí čtenáři,
tak jsem se vrátil z Festivalu Fantasie a přináším vám pokračování povídky Navzdory osudu, které jsem tam mezitím sepsal.

Jinak jsem si všiml, že zatímco jsem tu nebyl mé vlákno překročilo 25 000 shlédnutí. Tímto vám všem tedy děkuji za zájem a doufejme, že se to k té magické hranici 100 000 shlédnutí dostane, co nevidět Twilightblush

Tak a zde je ona povídka:
Navzdory osudu* (Google Docs)
nádherná povídka, těším se na další Ajsmug Twilightsmile
Juchů. Jsem opravdu rád že tento příběch pořád pokračuje. Moc se těším co bude dál. Z nějakého důvodu je Ruby poník který mi opravdu přirostl k srdci. Přeji jí jen to dobré.
A doufám že jsi si užil FF Pinkiesmile