Bronies.cz

Úplná verze: Arosis - Povídky a překlady
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Tím koncem jsi mi trochu pokazil představu AJ - jak to, že má doma těch klobouků víc? Rainbowlaugh Jinak ale příjemná kapitolka, s několika veselými scénkami - prostě ideálka do toho letního počasí, co se objevilo.
A samozřejmě, ať se brzo uzdravíš Twilightsmile
Jeden opravdu veliký příběh se již téměř chýlí ke svému konci, aneb nová kapitola Navzdory osudu je zde.

Navzdory osudu* (Google Docs)
Super povídka. Líbí se mi jak jsi nacpal celý rok a roční období do jedné povídky.
Příběh Ruby Gleam je prostě nádherný. Trochu mě bolelo, když ji Applejack brala za člena své rodiny, protože mi to přijde trochu kruté k Trixie, kterou beru už tak trochu jak její maminku. To, jak postupně prožila všechny poníkovské svátky během kapitoly, je skvělý nápad a konec mě docela napnul a trochu i vyděsil, protože moc bych Ruby přál, aby prožila s Big Macintoshem svůj život, takže mám trochu strach z toho, co odhalíš pod tím ,,osud měl jiné plány."
Tato serie je asi nejvidařenější co jsi zatím napsal. Možná jsem četl špatně ale jeden svátek mi ta myslím chyběl. Den kdy je nejdelší den v roce. Možná byl někdy jindy ale nějak jsem si ho nevšiml. Jinak moc pěkný nápad s těmi svátky. Líbí se mi tak že bych ho taky rád někdy použil ale jinak Rainbowlaugh
Každopávdně vím jak to nejspíše zkončí a myslel jsem si to od začátku. Je to smutné ale tohle muselo být smutné i kdyby to tak nedopadlo.
Drazí čtenáři a čtenářky,
další dlouhá cesta je u konce. Dnes totiž vydávám poslední kapitolu patřící povídky Navzdory osudu.
Doufám, že se vám líbila nejen ona, ale i celá cesta, kterou jsme s malou Ruby Gleam prošli. Budeš mi chybět, zlatíčko Pinkiesad2

Navzdory osudu (Google Docs)
Děkuju za ten konec. Nevíš jak moc ti děkuju.
Já taky děkuju. Navzdory osudu je jedna z tvých nejlepších serií. Mám dotaz plánuješ že se někdy ještě Ruby v některé z tvých povídek vrátí nebo už o ní nebudeš psát? Díky.
Nejspíš se ještě vrátí. Taky mi nějak přirostla k srdci.
Mé stránky procházejí obsáhlou reorganizací. Je tedy možné, že některé odkazy na ně nebudou dočasně fungovat. Přístup na Google Docs je stále nezměněn.