Bronies.cz

Úplná verze: Arosis - Povídky a překlady
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím,
z tábora jsem se vrátil zpět, ale tentokrát vám bohužel nic nepřináším. Všechny zbylé síly jsem na táboře věnoval jednomu soukromému projektu o nějž jsem byl požádán. Snad to tomu člověku, pro nějž jsem to dělal, pomůže.
Milé kobylky, drazí hřebečci,
konečně jsem se vrátil zpět z Galaconu a všech ostatních dovolených a hlásím se zpět do služby. A aby jste nelitovali mé dlouhé nepřítomnosti, tak mám pro vás jednu povídku přímo od srdce. Jako vždy je v ní trocha smutku, špetka bolesti, ale hlavně spousta přátelství a lásky.

Neztrácet naději Sm, Ro, Zž - Volné pokračování povídky Hořké vzpomínky, kde se dozvídáme o prvním setkání naší krásné Bon-bon s okouzlující Lyrou. Zároveň se však ukáže, že svět Equestrie není až tak růžový, jak se zdá, a že opravdové přátelství je i tady něco velmi cenného.

PS: Bon-bon is the best pony. Twilightblush
A je tu další povídka, která tentokráte spadá do série Luna, strážkyně noci a nese název Nepřestávej snít. Dozvíme se v ní něco nejen o Luně, ale i o naší Celestii.
Arosisi píšeš rychleji než stíhám číst Rainbowlaugh, naštěstí na to budu mít víkend Ajsmug
Je příjemné tě zase vidět psát. A hned první dvě díla které jsi sem dal mě potěšili. Přiznám se že pochybuji že mě někdy něco dostane jako Ruby a její příběch ale stejně mě potěšili.
K první povídce řeknu tohle: Zase perfektně pracuješ se seriálem a utváříš si cestičky které by jen tak někoho nenapadly. Navíc ukazuješ na téma které je opravdu smutné v tak veselém seriálu. [spoiler: Ohledně té vraždy. Osobně jsem měl vždycky strach to někam hodit i když jsem s tím už pracoval dříve, jde vidět že se nebojíš pracovat se vším co potřebuješ a podat to tak že si to lidé oblíbí Pinkiesmile]

K druhé povídce: Další povídka z Luna strážkyně noci! řekl jsem si. A nakonec přiznávám že jsem byl trochu zklamaný. Nevím ani co to zavinilo ale ze všech těch povídek z te serie se mi zdála nejslapší. I když asi to bude tím že je to o počátku. To co by mělo být na počátku celé serie a vlastně je. Je zvláštní že je lepší že jsi to napsal teď a né dříve. Kdybych tohle četl na začátku tak bych se na celou tu serii díval úplně jinak.
[spoiler: Tvůj pohled na to proč jsou sestry je zajímaví. Osobně mám sice jiný a rozhodně asi ne moc přijímaný. Každopádně jde vidět že si umíš hrát se vším co dostaneš do rukou Pinkiesmile]
A máme tu další povídku Twilightblush To víte, musím si pročistit hlavu od myšlenek, které mě v době mé pauzy napadaly Pinkiecrazy

Tato nese název Pouť Te, Tr a není tentokráte ani o ponících. A tak nějak ani nevím, co víc o ní říct Twilightsmile
Zdravím,
vzhledem k faktu, že v brzké době nemám v plánu pracovat na povídkách navazujících na sérii Zrozeny k přátelství, jsem do svého vlákna přidal hlasování, kde můžete zvolit jaké povídky z této série se vám líbily nejvíce.
Předem velice děkuji jménem všech povídek za vaše hlasy.
Váš Rivel Arosis


PS: A pokud by se někdo nespokojil s pouhým kliknutím, tak se může rozepsat v komentářích, ale do toho vás rozhodně nijak nenutím Twilightblush
zatím se prokousávám tvojí tvorbu velmi pomalu Pinkiesmile beru to jako pohádky na klidné večery Pinkiesmile
ale je pravda jakmile se začtu nemůžu se odtrhnout.. jediné co mě vadí je podivný vzhled stránek. chtělo by to něco modernějšího.
No tak pro mne, vede jedna povídka a to povídka o Twili Twilightsmile
(11.08.2013, 11:16)Baterka Napsal(a): [ -> ]jediné co mě vadí je podivný vzhled stránek. chtělo by to něco modernějšího.

Neboj se. Na nových stránkách s novým vzhledem a hlavně na mé vlastní doméně už se pracuje.

A zapomněl jsem dodat jednu důležitou věc. A to, že ukončuji podporu povídek na Google Docs. Nechám je tam sice ještě nějakou chvíli, ale upravovat je tam už nebudu. Je toho už příliš, aby to bylo na dvou místech.