Bronies.cz

Úplná verze: Arosis - Povídky a překlady
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Upozornění!

Zrovna probíhají úpravy a reorganizace stránek, tak se nelekejte, když něco chvíli nebude fungovat. Pokud by však problém přetrvával, upozorněte mě na něj, prosím.
Applejack na hřebeni Jeseníků - Něco trošičku jiného, co sem úplně nepatří, neb to není žádná povídka ale sbírka několika fotografií. O ponících to však je také a myslím si, že si nějaký ten menší "Off Topic" za léta věrné služby mohu dovolit. Ajsmug

- Rivel Arosis

PS: Hmm, tolik příspěvků za tak krátkou chvíli jsem tu už dlouho neměl Twilightsmile
Už nevím na kterých stránkách jsem četl povídku o nějákém plyšákovi (nebo co to bylo) a autor děj napsal podle výletu kde nafotil svého plyšového miláčka. Fotky ten děj příjemně zpestřily. Nemyslíš že by šlo do fotek vepsat třeby postřehy nebo prupovídky od Applejack?

PS: Pěkné fotky.Pinkiehappy
Drazí hřebci, kobylky a hříbátka,
měl bych na vás jednu maličkou prosbičku. Do další kapitoly povídky Smyčka potřebuji vybrat jeden libovolný termín z jakékoliv encyklopedie (i s jeho popisem), který by se dal použít i v naší malebné Equestrii. Naprosto mi nezáleží čeho se to bude týkat a proto jsem chtěl zkusit nejprve požádat vás, abyste mi sem poslali své návrhy a ten, který se mi bude nejvíce zamlouvat si nakonec zvolím do své povídky i s malým poděkováním dané osobě.

Předem všem děkuji za snahu,

Rivel Arosis
máš na mysli něco takového?: http://cs.wikipedia.org/wiki/Numerologie
Přesně tak, ale lepší bude, když to raději bude něco méně známého. Můžete toho samozřejmě každý navrhnout více, ale zas to nepřehánějte Twilightsmile
Tak úprava mých stránek by měla být úspěšně dokončena. Změnilo se toho na nich dost, i když většinu ani neuvidíte. Kdybyste náhodou narazila na něco, co nefunguje jak má, tak mi dejte vědět.

A jinak děkuji za všechny zaslané návrhy. Jeden už jsem si vybral, ale posílat můžete klidně dál. Můj názor sem může klidně změnit.
Tak a Smyčka nám úspěšně pokračuje a to kapitolou nesoucí název Překvapivé odhalení, kde se konečně dozvíme, co to vlastně ta Twilight vyrobila.

- Rivel Arosis
Tak se moje včerejší hraní Orbiteru vyplatilo Rainbowlaugh

[spoiler: Obdivuju Twilight, že se dokáže za 12 hodin kompletně naučit celou encyklopedii :D]