Bronies.cz

Úplná verze: Arosis - Povídky a překlady
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Jsem si celkem jistý, že fotografická paměť jí rozhodně nechybí Twilightsmile
Představuji vám další krátkou ze světa Zatmění nesoucí název Poslední paprsek, která je o někom, koho byste nečekali a která má v sobě přeci jen ještě špetku naděje.
Hmmm... dobře napsané. Zajímá mě kdo bude další.
Skvele dalsi cast zatmeni Rainbowlaugh
cekal sem ze prvne napises o mane 6 a pak teprve pomlu o ostatnich ale to je jedno Rainbowlaugh
jeste chybi 2 Rainbowlaugh (z mane 6)
Mysleli jste si, že vás starý Rivel Arosis už ničím nepřekvapí? Pak se podívejte na název a popisek povídky nesoucí název Za Počátkem a schválně jestli alespoň trošičku vytušíte její obsah dříve než ji začnete číst.
Přísahám, že něco takového tu v mém vlákně rozhodně nebylo Ajsmug
- Rivel Arosis
Tak takový konec jsem vážně nečekal.Rainbowlaugh
tady se někdo moc dívá na Star Trek, jinak bombastickej konec Twilightsmile
Na Star Trek se náhodou prakticky nekoukám.
V dnešním horkém dni tu pro vás mám jednu krátkou osvěžující povídku nesoucí název Naděje a spása, která je prostě taková, jak stojí v jejím popisku. A jestli jsou hlavními hrdiny poníci anebo třeba lidé (či cokoliv jiného) je tentokrát jen na vás.

- Rivel Arosis
Věnování poslední povídky mě dostalo. Donutilo mě přemýšlet jako samotná povídka. Přemýšlel jsem o svém domově, rodině a přátelích. O všem dobrém i špatném co mě kdy potkalo.
Sice poslední dobou jsem nemohl sledovat všechno co jsi psal ale to co jsem viděl mě utvrdilo v tom, že jsi své psaní změnil. Má pořád stejné prvky ale je jiné. Když se podívám na to co jsi psal před rokem a teď, je to jiné. Stejné ale jiné.

Každopádně stále píšeš dost dobře na to, abych tě považoval za jednoho ze svých učitelů a vzorů. Ohledně fanfikcí určitě. Tvé používání charakterů je na opravdu vysoké úrovni.
Taky tak dokážeš podávat témata, které by jiným jen tak neprošli Rainbowlaugh