Bronies.cz

Úplná verze: Arosis - Povídky a překlady
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Díky Dumbassi Twilightsmile

(03.10.2012, 20:32)Dumbass_CZ Napsal(a): [ -> ]PS2 k psaní z mobilu: Yup, taky jsem už takhle psal. Ono se to celkem dá, ale 3" obrazovka je prostě 3" Rainbowlaugh

Je pravda, že občas, když na něm píšu, tak mám chuť ho zahodit z okna. No ale mám v plánu si, až si na něj našetřím, pořídit nějaký notebook, netbook či tablet s klávesnicí. A to se teprve pak v psaní rozjedu. Celkem dost času totiž trávím na místech, kde v současné době moc psát nemůžu.
Tak jsem to udělal a první dvě z mých povídek byly vystaveny na fimfiction.

Luna, Guardian of Night

Tímto děkuji DrakeDamage za kontrolu.
Tak jsem se z dlouhého času pokusil zkontrolovat Luna, Guardian of Night, ale po několika řádcích jsem to musel vzdát, protože jsem najednou zjistil, že se mi tím čas značně zkrátil. Ajbemused Navíc jsem ani neměl k dispozici původní text.
Nevadí. V přiloženém souboru (plaintext, kódování UTF-8) je úryvek, který jsem kontroloval a, pro představu, zápis kontroly.
Děkuji za snahu Virgile. Z kontrol českých textů vím jak dlouho to může trvat. Naštěstí to vypadá, že se mi podařilo ulovit přímo rodilého anglického editora, který mi bude pomáhat s kontrolou, tak uvidíme jak to dopadne příště.
(04.10.2012, 07:54)Arosis Napsal(a): [ -> ]No ale mám v plánu si, až si na něj našetřím, pořídit nějaký notebook, netbook či tablet s klávesnicí. A to se teprve pak v psaní rozjedu.

No, na dnešní dobu už se netbooky přestávají vyrábět. Jsou málo výkonné, a tablety a ultrabooky je vyhánějí pryč. Ten tablet nebo ultrabook je asi lepší volbou.
Povídka A zrodí se jednorožec pokračuje další kapitolou s názvem Krví pokřtěná

Přeji příjemné počtení Pinkiehappy
Pekne, smutne, ale moc pekne.

Jenom bych rada podotkla, ze hribata umi chodit hned po narozeni Pinkiesmile
(07.10.2012, 19:53)MidnightShadow Napsal(a): [ -> ]Pekne, smutne, ale moc pekne.

Jenom bych rada podotkla, ze hribata umi chodit hned po narozeni Pinkiesmile

A jé je. Nějak mi to nedošlo, když jsem to psal. Provedena mírná změna Twilightsmile
Tak jsem si dneska dal tvoje povídkové jednohubky a co k nim říct?
Nejlepší přítel - pocity, které každý z nás má, když ho opustí jeho chlupatý přítel. Nemohl jsem si nevzpomenout na našeho psa, který už je taky dávno v nebi Fluttercry
Skok v čase - tohle bych rád viděl klidně jako intro k jednomu z dílů ve třetí sérii :-D
Růžové tajemství - tak teď jsi mě přesvědčil, že zvládneš jakýkoliv literární styl Pinkiesmile Rýmy nepůsobí strojeně, příběh skvěle vypointovaný :-D
A máme tu novou povídku do mé série o Luně.

Poslední sen

Přeji hezké čtení Twilightsmile