Bronies.cz

Úplná verze: Drabble pro každý den
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Quinte, ty jsi génius.
Jak na nový rok, tak po celý rok?

Postav se a zakřič
Mysl kalil nejasný mlhavý opar. Večer trávil polykáním jednoho panáka vodky za druhým a pokuřováním cigaret. Obrazy se mu však neustále vracely, kroužily kolem něj jak smečka hladových vlků. Dokonce cítil i bolest jejich ostrých tesáků!

V hrudi chladný pocit prázdnoty a zároveň jako by mu měla každým momentem prasknout. Háky zabořené v srdci – pouta věrnosti a důvěry – stárly a rezly, ale o to více bolely. Infekce z rány se rozšířila a nakazila duši. Hořkost, pesimismus, bezcitný sarkasmus… jeho vzpomínky na ztracené štěstí ho pozřely.

Roztříštil panáka o zem. S prázdnou tváří vstal a pohlédl vzhůru.

„S*** na to všechno!“

Nové téma na drabble

Rozpolcená

A děkuji všem, za drabbly které napsali. Všechny byli lahodné mému oku. Nápadem i provedením.
Slibuju, že předchozí téma dopíšu, ale teď sem prostě musím hodit tohle.

Rozpolcená
Vystřelila z podpalubí. "Angelo... Angelo!" zakřičela. Jakmile byla na večerním vzduchu, rozhlédla se po něm. Viděla kapitánku u kormidla a jeho u zábradlí na boku lodi. Rychle k němu vyběhla, divže ho nesrazila k zemi. "Angelo, poslouchej, teď jsem byla v podpalubí a viděla jsem..." Tu ji zradil vlastní hlas. Jak mu to má říct? Nebo mu to vůbec říkat nemá?
Nechtěla mu zlomit srdce. Ale dříve nebo později vyjde z podpalubí Artis a všem poví, jak se Dew má a jak si užívá se zachráněnými trosečníky.
Sklonila zlomeně hlavu. "Dew má v podpalubí problémy. Pomož jí, dokud to jde."

Secret se dozvěděla něco strašlivého. Jak to ale říct nebohému poníkovi, kterého si předtím tak rychle oblíbila, kterému začala téměř okamžitě důvěřovat a který byl součástí jejího nejoblíbenějšího shippingu? #AngeDew

Teď mě napadá, Rwakku - inspirovalo tě k tématu Rozpolcená RP Pod černou vlajkou?
[spoiler: Tohle tam ještě není a já ještě nevím, jestli to chci Angelovi prozrazovat.]
Pouhá náhoda. Hezká náhoda ale opravdu jen náhoda. Důvod byl zcela jiný.
Ale poslední dobou se mi stává, že témata která v drabblech zveřejním, tak nějak pasují do situací co se dějí.
Jakožto správně zažraný fanoušek do zdejšího pirátského RP příběhu jsem konečně zase jednou chytla aspoň špetku inspirace pro drabble  Pinkiecrazy

Rozpolcená
„Ach jo, to je situace…Nejradši bych ho čapla, výchovně vymáchala v moři a nechala ho přijít k rozumu někde na opuštěném ostrově, daleko od čepele toho mordýře,“ odfrkla si pro smrtelníky neviditelná dračice ležící na ráhně.
„Víš, že nemůžeme zasahovat do osudu smrtelníků,“ ozvalo se výchovně z druhé strany stěžně, kde seděl druhý duch v podobě mladého elfa, který se zdál více zaujat noční oblohou než chystajícím se soubojem pod nimi.
„Samozřejmě, že to vím…“ vzdychla dračice. „Snad kapitánka zasáhne včas.“
„Nejsem si jistý,“ poznamenal elf hledící teď do stínů u boku lodi na stín temnější než všechny ostatní.
Ooo la lah netušila jsem že máme tolik diváků, už jsi asi třetí kdo tvrdí že to rád čte Pinkiehappy
Vidím že vlajka hýbe drabblem. Aspoň tady. To jsem zvědav, co vymyslíte na příští zadání, ale to si ještě pár dní počkáte.
Já to taky čtu, jsem teprv někde na třicátý stránce, možná za třicátou pátou
Když to tu vidím, svádí mě to abych taky zkusila něco vyplodit. Jinak jsem moc ráda, že je tolik lidí, kterým se Rp líbí, děkuji.  Pinkiehappy  Twilightsmile