Bronies.cz

Úplná verze: TV Nova
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Ze začátku bych se chtěl omluvit, jestli je vlákno špatně zařazeno Twilightsmile
Mám pro vás jednuduchou otázku. Co si myslíte o produkci TV Nova? Své názory pište do diskuze Twilightsmile
Zde jen malá ochutnávka Rainbowlaugh https://m.youtube.com/?hl=cs&gl=CZ#/watch?v=bvBLMNiCQc0
Dávám im +1 za Láďu Hrušku . A reportáži o fyzických zákonech vody . Ale občas dají dobrý film no těch reklam, to si ho radši stáhnu.
Občas si ji zapnut na Koření. A zbytek zpráv, jakmile na Primě končí Divácké zprávy.

Filmy ani nevím, že nějaké dávají. To spíš Nova Cinema, ale zase až tak moc se nevyznamenali (to už na SK kanálech běží častěji něco zajímavého, jako například Pán Prstenů nebo pořady typu Aj Múdrý schybí).

Dřív to bylo jiné, pohádky, co dneska běží na Déčku, měla Nova ráno, tak byl důvod se na ní dívat. Teď už jsem nějak ztratil přehled (na Prima Zoom a občas dokumenty z ČT2 to prostě nemá).

Ale jo, Hruška je borec (termixu jsem si vyrobil tolik, že jsem ho pak nestihl ani sežrat Twilightoops ).
TV Nova? Bulvár jak prase... Stačí porovnat zprávy na Nově, Primě (taky bulvár) a ČT... Na Nově a Primě jsou to hlavně vraždy, nehody apod. a na konci aby se neřeklo, tak nějaký to zvířátko, ale nic norálního. Na ČT se najdou seriózní reportáže adá se jim věřit.

Příklad ze skutečné události - řidič autobusu měl zdravotní potíže a autobus museli zastavit až cestující. A takhle to vylíčila média:
ČT: Přijeli na místo, zjistili od patřičných orgánů informace a nezkreslené to odvysílali.
Nova: Přijeli na místo, na něcomálo se zeptali a informaci okořenili o nějakou lež (už si nevzpomenu, co to bylo, ale nebylo to nic hezkýho).
Prima: Přijeli na místo a aniž by se někoho ptali, tak z fleku začali žvatlat cosi o tom, že řidič se snažil ujet a cestující ho museli znehybnit,
U mě to má nova špatný od doby, co pošpinili kluka s přezdívkou M4rty, který se 1.3. vyboural. Najděte si to na youtube, já nemám sílu na to, abych znovu viděl ty sr****, který tam o něm nalhali.
Příklad ze skutečné události - řidič autobusu měl zdravotní potíže a autobus museli zastavit až cestující. A takhle to vylíčila média:
ČT: Přijeli na místo, zjistili od patřičných orgánů informace a nezkreslené to odvysílali.
Nova: Přijeli na místo, na něcomálo se zeptali a informaci okořenili o nějakou lež (už si nevzpomenu, co to bylo, ale nebylo to nic hezkýho).
Prima: Přijeli na místo a aniž by se někoho ptali, tak z fleku začali žvatlat cosi o tom, že řidič se snažil ujet a cestující ho museli znehybnit,
[/quote]

me se libi jak vzdy najdou tu nejvetsi drbnu z okoli a pak s ni udelaji rozhovor Pinkiehappy
Black shrnul můj názor na TV Nova do těchto slov: Občas do těch reklam dají i kousek filmu Rainbowlaugh

@dinopony:
M4rty byl podle mého názoru hovado, ale TV Nova vzala jeho případ a řekla "Vidíte? Takoví jsou všichni gameři".

Všechny soukromé televizní stanice se totiž bojí videoher a internetu. Existuje totiž spousta lidí, včetně mě, kteří už se na televizi vůbec nedívají. Nudím se? Zahraju si hru. Chci vidět film? Mrknu na YouTube nebo to odněkud stáhnu. Chci zjistit, co je nového ve světě? Prošmejdím zpravodajské servery. Proč bych se sakra měl koukat na televizi?

A to byl jediný důvod, proč Nova pošpinila M4rtyho a potažmo i celou hráčskou komunitu. Chce se udržet v byznysu, chce sabotovat konkurenci. Nehrajte videohry, místo toho se koukejte na naše reklamy.
(27.11.2014, 09:27)Keranis Napsal(a): [ -> ]Chci zjistit, co je nového ve světě? Prošmejdím zpravodajské servery.

Ano, a jako "nejlepší" příklad lze uvést Novinky. Ty snad TV Nova trumfnuli (a jejich diskutující jakbysmet) Pinkiesmile

S těmi reklamami souhlasím. Ale jak teď Prima odvysílala Hobita, ti by si mohli podat ruce (naproti tomu Matrix jich až tak moc neměl).

Televize mají jaksi tu smůlu, že díky Internetu už nejen, že nemají monopol, ale nezvládají to ani časově. Většinu zpráv, které TV s velkou slávou hodí večer, jsem už dávno četl na netu (někdy i o několik dnů dřív). A co třeba nedávné přistání Rosetty? Na CNN byl živý přenos, a naše TV? Chabá zmínka o tom na ČT24.

Na reportáž (a její pokračování) o M4rtym09 jsem se podíval
(i na tu na Primě), a nevidím na tom nic špatného ze strany televizí. Samozřejmě, že si v první části účelově vybrali jen potřebná fakta, ale co čekáte? Nova má své publikum, které to sežere. Každý normální člověk fakta po/zná. Nebo snad čtete Blesk a doufáte, že se tam dozvíte objektivní pravdu?

Asi jako kdybych si stěžoval, že v porno filmu je sex.


Navíc Nova zveřejnila i názor protistrany (Adam Jícha).

OT:
Kromě toho, ač jmenovec (a kdysi zapálený hráč), sice o mrtvých jen dobře, ale M4rty09 byl přinejmenším hlupák! (slušně řečeno) Štěstí, že nezabil někoho jiného. Je to sice osobní tragédie, ale nemyslím si, že by televize měla reportáž nějak zvlášť zjemňovat. O pocitech příbuzných informovala Prima myslím dostatečně, a pokud by danou událost trochu neočernila, mohlo by to v určitých jedincích vyvolat pocit, že pokud udělají něco podobného, že je bude celý svět jen litovat, a ne odsuzovat (pokud Vám samozřejmě závisí na reputaci, která po vás zbyde).

Opravdu nevidím nic zlého na tom, když se poukáže na fakt, že až příliš velký zápal pro věc a přenášení světa z virtuální reality do té skutečné není zrovna bezpečné. Kdysi dávno se podobně brojilo i proti filmům (děti skákaly z útesů, protože si myslely, že jsou supermani, pár si šlo zatřílet.. a kdo je na vině? Z velké části rodiče - napodobuje Vaše dítě televizi? A kdo mu ji pustil? To byla 80. a 90. léta, nebyl Internet - pak škola - neschopnost zvládat šikanu, a rozvíjet osobnost). A vždy je nutné uvést, že za tím stojí i jiný faktor než hraní her/sledování filmů (a skutečně, televize ho zmínily - byť okrajově - ale to na udělání si obrázku stačí).

OT: hry nebo filmy skutečně samy o sobě nezmění lidi ve vrahy, ale pokud má člověk potíže s psychikou, mohou být jedním ze spouštěčů (a pokud někdo v 17 "krade" auto a/nebo jezdí jako cvok, popř. bere drogy, tak normální rozhodně není - a svést to na pubertu nelze, na světě jsou sta miliony dalších puberťáků, kteří to nedělají - neříkám, že třeba mají pak nakonec větší přínos světu, než ti nenormální, ale alespoň neudělají tolik škody).

Pokud někdo ty reportáže bere opravdu doslova vážně, nebo si tam ještě hledá podprahové sdělení, a chce věřit tomu, že hry jsou špatné? A co my s tím naděláme? A má cenu se takovými lidmi vůbec zabývat?

Lidi pak řeknou, že si veřejnost udělá o hráčích špatný obrázek. Jaká veřejnost? Kdo je veřejnost? Myslíte snad, že například diskutující na Novinkách nebo studenti, kteří pro samý zápal proti Zemanovi zneuctili i ostatní "účinkující" jsou veřejnost? Jsou rabid bronies veřejnost? Asi tak. Myslím si, že 90% lidí "simply do not care about ***", byť se nám televize snaží nakecat opak.

Ať už jde o zprávy na ČT nebo Nově, znakem každého člověka by měla být schopnost informace nejen získávat, ale i třídit (tj. pochopit celý kontext).


Myslíte, že si Novy zastávám? Já nevím. Nějak si nedokážu vybavit, kdy jsem si jí vůbec pustil a co to bylo. Ale když jsem si přečetl ty komentáře pod You Tube videi, tak je mi jasné, koho se zastávat nebudu..
Nova by měla dostat nějakou ekologickou cenu, bo takhle zapáleně nerecykluje snad žádná společnost na světě Rainbowlaugh
Stran: 1 2