Bronies.cz

Úplná verze: Dubbie si jednoho dne řekla, že chce být Skrillexem...
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Zdravím lidi! ...Teda, poníci!
Takže, už podle názvu jste se mohli dozvědět, že tu chci reprezentovat svojí hudbu, kterou tvořím v jednom strašně jednoduchém programu, ale jméno vám neřeknu Pinkiecrazy. Jedná se o dubstep, zatím mám hotové jen dvě skladby, z nichž jedna je totálně noobská, to si umím přiznat.Facehoof
!Úplně ta první skladba! (Drop Fight) zde:
Facehoof

A pak ještě to druhé, které už mimochodem pochvalu od jednoho bronyho sklidilo (nebudu říkat kdo Twilightangry2) (Sadness) Zde:

Budu také ráda, když to nějak ... ohodnotíte, nebo mi řeknete, v čem bych se měla zlepšit, čeho přidat, ubrat... a podobně, na kritiku byla moje osoba odborně připravena, takže i tak Rainbowdetermined2 .
Co se týče mojí další audio-tvorby, tak to sem všechno budu házet sem, buď editováním příspěvku, pomocí komentářů a nebo si prostě řekněte o soukromé zprávy a já vám to pošlu Pinkiesmile.

Děkuji za věnovaný čas, Vaše Dubbie ~
Tedy, já se v hudbě moc nevyznám, ale Sadness zní skvěle, jen tak dál a hodně štěstí v další tvorbě Pinkiesmile
No rozhodně se budu těšit na další tvou tvorbu Pinkiesmile Z druhé písničky jsem unešený Rainbowlaugh Ale opravdu, moc se mi líbí. Jen tak dál a rozhodně pokračuj Ajsmug Jen jak dlouho už na tom pracuješ ? Tím myslím, jak dlouho se věnuješ takovéto tvorbě.
Asi dva měsíce od toho co jsem si ten program stáhla, od tý doby se to učím a vznikají tyhle věci. Každopádně děkuji Twilightsmile
Ten první song upřímně neni ani úplně song, ale mě baví protože mám rád ujetý a experimentální věci Pinkiecrazy
A navíc se z toho dá poznat, že máš fantazii. Měla bys začít dělat písničky členitější, aby se neopakoval jeden motiv dokola od začátku do konce, třeba použít víc nástrojů, ale aby v některých fázích písničky hráli jen některý Pinkiesmile To bych prozatim zlepšil, ale máš talent, chce to jen praxi a naučit se pořádně s programem kterej používáš. Moc se těšim na další tvorbu.
"Není to ani song" RainbowlaughRainbowlaugh to mě pobavilo, ale evidentně je to pravda. Rainbowlaugh každopádně... děkuju za rady... příště se to pokusím nějak zpestřit a tak Twilightsmile
Zajímavá tvorba, pokračuj Pinkiesmile jsem zvědav jak se to bude vyvíjet.
Ta 2. písnička je vážně nádherná, a pokud je to jedna z prvních písniček můžu říct jediné wow!
A rozhodně se těším na další tvojí tvorbu! Raritywink
Skvělé písníčky 9/10 Twilightsmile . Plánuješ další?
Já sice dubstepu nerozumím, ale ta druhá je fakt Rainbowkiss.
Stran: 1 2 3